food beverage service athina fbpostv 3301

 «Food & Beverage Service Operations»

 

Έναρξη Προγράμματος:

Πέμπτη 24-01-2019| 10:00

Διάρκεια Προγράμματος:

60 ώρες

Θεματικές Ενότητες:

Τεχνικές Γνώσεις

  • Προετοιμασία (Mise En Place) Εστιατορίου
  • Service Sequence / Τα Βήματα Του Σέρβις
  • 6 διαφορετικά Service Styles / Τρόποι Σερβιρίσματος
  • Wine Service (White / Rose / Red)
  • Φιλετάρισμα Ψαριού Μπροστά Στον Πελάτη (Fish Decoupage)


Επικοινωνιακές
& Ηγετικές Γνώσεις

  • Supervisor Training
  • Hosting Training
  • Upselling Training


Εισήγηση
:

ΑΝΤΩΝΙΟΣ ΠΑΡΟΥΣΗΣ - F&B Manager/Trainer

Σε ποιους απευθύνεται:

  • Απευθύνεται αποκλειστικά σε δευτεροετείς σπουδαστές που επιθυμούν να ασχοληθούν με το F&B Management


Δυνατά Σημεία:

  • Προϋπηρεσία σε Upscale restaurant είναι κάτι που οι εργοδότες αναζητούν για να κάνουν την αρχική πρόσληψη!
  • Hands - οn εμπειρία στην εστίαση

 

ΓΙΑ ΝΑ ΔΗΛΩΣΕΤΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ: 1) Συμπληρώστε τα στοιχεία σας στην φόρμα συμμετοχής του σεμιναρίου και θα επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σας:

2) Καλέστε στα 2108834017/ 6945774287, Δευτέρα ως Παρασκευή, 09:00-21:00 Πληροφορίες: κ. Μιχαηλίδης

3) Κλείστε επίσκεψη και ξεναγηθείτε στις State-Of- Τhe - Art Εγκαταστάσεις Πανελλήνιας Υπεροχής (Πατησίων 125 , Αθήνα)