gastronimiko taksidi wefwethess newsletterv2

 

«Γαστρονομικό ταξίδι στην Ελλάδα»

Μία μαγειρική διαδρομή στην Ελλάδα των τοπικών προϊόντων και συνταγών

Διεξαγωγή:

Τρίτη 12 Μαρτίου 2019 | 17:00 – 21:00

Διάρκεια:

50 ώρες

Θεματικές Ενότητες:

  • Τα τοπικά προϊόντα και οι τοπικές παραδοσιακές κουζίνες στο σύγχρονο γαστρονομικό χάρτη της Ελλάδας.
  • Προετοιμασία, παρασκευή και γευστική δοκιμή παραδοσιακών συνταγών από κάθε γωνιά της Ελλάδας.
  • Ανάδειξη ιδιαίτερων ελληνικών προϊόντων και εφαρμογή τους στη σύγχρονη δημιουργική κουζίνα: Μακεδονία - Θράκη, Κρήτη,
    Θεσσαλία - Στερεά Ελλάδα, Αιγαίο - Ιόνιο, Ήπειρος, Πελοπόννησος


Εισήγηση:

Ευριπίδης Τζινόπουλος, Chef

Σε ποιους απευθύνεται:

  • Σπουδαστές μαγειρικής & ζαχαροπλαστικής
  • Επαγγελματίες μαγειρικής & ζαχαροπλαστικής
  • Στελέχη επιχειρήσεων εστίασης και ξενοδοχείων


Δυνατά Σημεία:

  • Γνωριμία με τοπικά προϊόντα και τοπικές παραδοσιακές συνταγές
  • Απόκτηση γνώσεων γύρω από την παραδοσιακή ελληνική κουζίνα η οποία σήμερα αποτελεί πολύ δυνατή τάση
  • Εκμάθηση παραδοσιακών συνταγών που δεν είναι γνωστές σε όλους τους μάγειρες
  • Γνωριμία με παραδοσιακές τεχνικές και προϊόντα τα οποία αναζητάνε πολλά μοντέρνα εστιατόρια υψηλού επιπέδου

 

ΓΙΑ ΝΑ ΔΗΛΩΣΕΤΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ:

1) Συμπληρώστε τα στοιχεία σας στην φόρμα συμμετοχής του σεμιναρίου και θα επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σας.

2) Καλέστε στο 2310 260 200, Δευτέρα ως Παρασκευή, 09:00-21:00 Πληροφορίες: κ. Χριστοδούλου, 2ος όροφος

3) Κλείστε επίσκεψη και ξεναγηθείτε στις State-Of- Τhe - Art Εγκαταστάσεις Πανελλήνιας Υπεροχής (Τσιμισκή 14, Θεσσαλονίκη)