lazarerthgbou seafood PIREAS newsletter

 

“ΤΗΕ SEA FOOD MASTERCLASS

από τον βραβευμένο με αστέρι Michelin, Λευτέρη Λαζάρου

στο ΙΕΚ ΑΚΜΗ στον Πειραιά

Ημερομηνία Διεξαγωγής:

Τετάρτη 20 Φεβρουαρίου 2019 | 16:00 – 20:00

Θεματικές Ενότητες :

  • Καρπάτσο λαβράκι με φύκια wakame
  • Φρέσκος τόνος σε φύλλα κρούστας & σαλάτα
  • Φιλέτο λαυράκι με ζωμό λαχανικών, ντοματίνια, φρέσκο κρεμμύδι και μους κουνουπίδι
  • Τόνος παγιάρ με μανιταροσαλάτα


Εισηγητής: 

Λευτέρης Λαζάρου, βραβευμένος με αστέρι Michelin, chef – ιδιοκτήτης του εστιατορίου «Βαρούλκο» 

Σε ποιους απευθύνεται:

  • Σπουδαστές μαγειρικής
  • Επαγγελματίες Chef
  • Στελέχη επιχειρήσεων εστίασης και ξενοδοχείων


ΓΙΑ ΝΑ ΔΗΛΩΣΕΤΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ:

1) Συμπληρώστε τα στοιχεία σας στην φόρμα συμμετοχής του σεμιναρίου και θα επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σας.

2) Καλέστε στο 210 4170270, Δευτέρα ως Παρασκευή, 09:00-21:00. Πληροφορίες: κ. Τσαγκαδόπουλος, 3ος όροφος Εγγραφές: Σύμβουλοι Σπουδών

3) Κλείστε επίσκεψη και ξεναγηθείτε στις State-Of- Τhe - Art Εγκαταστάσεις Πανελλήνιας Υπεροχής: Σωτήρος 1 & Νοταρά, Πειραιάς