alertas zaxaropld56thjvastiki pireas newsletter

“Σύγχρονη δημιουργική ζαχαροπλαστική”

Σεμινάριο με τον καταξιωμένο Pastry Chef, Διονύση Αλέρτα

στο ΙΕΚ ΑΚΜΗ στον Πειραιά

Ημερομηνία Διεξαγωγής:

Παρασκευή 22 Φεβρουαρίου 2019| 12:00 – 16:00

Διάρκεια:

4 ώρες 

Θεματικές Ενότητες :

  • Τριπλό κέικ σοκολάτας με γέμιση μακαρόνια καστανό/πεκάν & τραγανή επικάλυψη σοκολάτας γάλακτος
  • Φινανσιέ λεμόνι με κρεμά passion fruit, καμένη μαρέγκα και φρέσκα φραμπουάζ
  • Suprême καραμέλα/βανίλια με creme bitter σοκολάτα και επικάλυψη κακάο

Εισηγητής και ιδιότητα εισηγητών : 

Διονύσης Αλέρτας, Pastry Chef  

Σε ποιους απευθύνεται:

  • Σε σπουδαστές – αποφοίτους – επαγγελματίες του τομέα Τουρισμού & Εστίασης.

 

ΓΙΑ ΝΑ ΔΗΛΩΣΕΤΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ:

1) Συμπληρώστε τα στοιχεία σας στην φόρμα συμμετοχής του σεμιναρίου και θα επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σας.

2) Καλέστε στο 210 4170270, Δευτέρα ως Παρασκευή, 09:00-21:00. Πληροφορίες – Δηλώσεις Συμμετοχής: κ. Τσαγκαδόπουλος (3ος όροφος)

3) Κλείστε επίσκεψη και ξεναγηθείτε στις State-Of- Τhe - Art Εγκαταστάσεις Πανελλήνιας Υπεροχής (Σωτήρος 1 & Νοταρά, Πειραιάς)