moriaki kouzina athina newsletter

 

ΥΨΗΛΗ ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ & ΜΟΡΙΑΚΗ ΚΟΥΖΙΝΑ – HIGH PERFORMANCE & MOLECULAR CUSINE

Εξειδικευμένο hands on σεμινάριο υψηλής γαστρονομίας

Έναρξη:

Δευτέρα 25 Φεβρουαρίου 2019 | 13:00 - 20:00

Περιγραφή:

Πρωτοποριακές τεχνικές και μέθοδοι της σύγχρονης μαγειρικής. Τεχνολογικές μέθοδοι παρασκευής προϊόντων.

Θεματικές Ενότητες :

Το σεμινάριο περιλαμβάνει δημιουργία συνταγών με τις ακόλουθες τεχνικές:

  • Λυοφιλίωση (κρυοξήρανση),
  • Γαλακτώματα με την χρήση υπερήχων,
  • Εκχυλίσεις,
  • Όσμωση,
  • Αποστάγματα,
  • Sous Vide,
  • Mοριακή κουζίνα (σφαιροποίηση, ζελατινοποίηση κτλ),
  • Xρήση υγρού αζώτου & ξηρού πάγου.


Εισηγητές: 

Αριστείδης Γεωργαλής, Chef – Τεχνολόγος Τροφίμων

Παναγιώτης Ζουμπουλάκης, Χημικός & Μοριακός Ερευνητής

Δυνατά Σημεία:

  • Εκπαίδευση από τους κορυφαίους καθηγητές του τομέα. 
  • Πρόκειται για ένα μοναδικό σεμινάριο για τα Ελληνικά δεδομένα.
  • Προσφέρει γνώσεις που δεν καλύπτονται από κανένα εκπαιδευτικό πρόγραμμα.
  • Προσφέρει γνώσεις χρήσιμες στην επαγγελματική καριέρα του κάθε επαγγελματία.

 
Θα είναι από τους λίγους σπουδαστές – αποφοίτους που θα έχουν αυτήν την γνώση.

Σε ποιους απευθύνεται:

  • Σπουδαστές μαγειρικής, σπουδαστές τεχνολογίας τροφίμων, αποφοίτους μαγειρικής και επαγγελματίες στον κλάδο του επισιτισμού και της τεχνολογίας τροφίμων.

 

ΓΙΑ ΝΑ ΔΗΛΩΣΕΤΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ:

1) Συμπληρώστε τα στοιχεία σας στην φόρμα συμμετοχής του σεμιναρίου και θα επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σας.

2) Καλέστε στο 210 8834017, Δευτέρα ως Παρασκευή, 09:00-21:00. Πληροφορίες: κ. Π. Κορτσινίδης, 5ος όροφος Εγγραφές: Σύμβουλοι Σπουδών

3) Κλείστε επίσκεψη και ξεναγηθείτε στις State-Of- Τhe - Art Εγκαταστάσεις Πανελλήνιας Υπεροχής: Πατησίων 125, Αθήνα