lazarou seafood kriti w4edsfcvnewsletter

 

“ΤΗΕ SEA FOOD MASTERCLASS

από τον βραβευμένο με αστέρι Michelin, Λευτέρη Λαζάρου

στο ΙΕΚ ΑΚΜΗ στην Κρήτη

Ημερομηνία Διεξαγωγής:

Τετάρτη 19 Μαρτίου 2019 | 13:00 – 17:00

Θεματικές Ενότητες :

  • Καρπάτσο λαβράκι με φύκια wakame
  • Φρέσκος τόνος σε φύλλα κρούστας & σαλάτα
  • Φιλέτο λαυράκι με ζωμό λαχανικών, ντοματίνια, φρέσκο κρεμμύδι και μους κουνουπίδι
  • Τόνος παγιάρ με μανιταροσαλάτα


Εισηγητής: 

Λευτέρης Λαζάρου, βραβευμένος με αστέρι Michelin, chef – ιδιοκτήτης του εστιατορίου «Βαρούλκο» 

Σε ποιους απευθύνεται:

  • Σπουδαστές μαγειρικής
  • Επαγγελματίες Chef
  • Στελέχη επιχειρήσεων εστίασης και ξενοδοχείων

 

ΓΙΑ ΝΑ ΔΗΛΩΣΕΤΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ:

1) Συμπληρώστε τα στοιχεία σας στην φόρμα συμμετοχής του σεμιναρίου και θα επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σας.

2) Καλέστε στο 2810 300900, Δευτέρα ως Παρασκευή, 09:00-21:00. Πληροφορίες: κ. Τριανταφύλλου, 4ος όροφος Εγγραφές: Σύμβουλοι Σπουδών

3) Κλείστε επίσκεψη και ξεναγηθείτε στις State-Of- Τhe - Art Εγκαταστάσεις Πανελλήνιας Υπεροχής: Θεοτοκοπούλου & Κορωναίου, Κρήτη