verou8o6yu6ythgados estiatoriko epidorpio athina newsletter

 

 “Εστιατορικό Επιδόρπιο”

Εξειδικευμένο σεμινάριο παρουσίασης εστιατορικού επιδορπίου

Ημερομηνίες Διεξαγωγής:

Πέμπτη 14 Μαρτίου 2019 | 17:00 - 21:00

Περιγραφή:

Πρόκειται για ένα σεμινάριο που σκοπό έχει να παρουσιάσει τις τεχνικές δημιουργίας και στησίματος επιδορπίου για a la carte εστιατόρια

Θεματικές Ενότητες :

1. Φιλοσοφία γλυκού σε εστιατόρια

2. Εξειδικευμένες τεχνικές για την παρασκευή επιδορπίου όπως:

  • τεχνικές καλλιτεχνικής καραμέλας
  • διακοσμητική σοκολάτας
  • τεχνικές στησίματος και παρουσίασης γλυκού σε πιάτο

 

3. Συνδυασμός με επιδόρπιους οίνους


Εισηγητής: 

Χρήστος Βέργαδος, Pastry Chef

Ζαχαρόπουλος Χρήστος Καθηγητής οινολογίας

Σε ποιους απευθύνεται:

  • Σπουδαστές και Αποφοίτους Αρτοποιίας & Ζαχαροπλαστικής, Επαγγελματίες Ζαχαροπλάστες, Σπουδαστές, Αποφοίτους και Επαγγελματίες Μαγειρικής.


Δυνατά Σημεία:

  • εξειδίκευση σε ένα πεδίο που έχει μεγάλη άνθιση σε εστιατόρια.
  • μαθαίνει την εξίσου σημαντική αξία του γλυκού σε ένα ολοκληρωμένο μενού.

 

ΓΙΑ ΝΑ ΔΗΛΩΣΕΤΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ:

1) Συμπληρώστε τα στοιχεία σας στην φόρμα συμμετοχής του σεμιναρίου και θα επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σας.

2) Καλέστε στο 210 8834017, Δευτέρα ως Παρασκευή, 09:00-21:00. Πληροφορίες: κ. Π. Κορτσινίδης, 5ος όροφος Εγγραφές: Σύμβουλοι Σπουδών

3) Κλείστε επίσκεψη και ξεναγηθείτε στις State-Of- Τhe - Art Εγκαταστάσεις Πανελλήνιας Υπεροχής: Πατησίων 125, Αθήνα