“Η Ελλάδα σε 3 πιάτα”

με τον Πάνο Ιωαννίδη

Διεξαγωγή:

Tετάρτη 6 Μαρτίου 2019

Συνταγές:

  • «Αβγά μάτια» με στάκα και τρούφα με πίκλες από καμένο κουνουπίδι  
  • Μιλφέιγ με καπνιστό «ταραμά» από σκουμπρί
  • Αρνί  με «κανελόνι»  μελιτζάνας


Τεχνικές:

  • Κάπνισμα
  • Sous - vide
  • Γαλακτοματοποίηση
  • Μαρινάρισμα (μέσο ώσμωσης)
  • Αποξήρανση
  • Ζωμός (fond στα 15psi)


Εισηγητής:

Πάνος Ιωαννίδης, Chef

Σε ποιους απευθύνεται:

  • Σπουδαστές μαγειρικής
  • Επαγγελματίες Chef
  • Στελέχη επιχειρήσεων εστίασης και ξενοδοχείων

 

ΓΙΑ ΝΑ ΔΗΛΩΣΕΤΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ:

1) Συμπληρώστε τα στοιχεία σας στην φόρμα συμμετοχής του σεμιναρίου και θα επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σας.

2) Καλέστε στο 210 8834017, Δευτέρα ως Παρασκευή, 09:00-21:00. Πληροφορίες: κ. Π. Κορτσινίδης, 5ος όροφος Εγγραφές: Σύμβουλοι Σπουδών

3) Κλείστε επίσκεψη και ξεναγηθείτε στις State-Of- Τhe - Art Εγκαταστάσεις Πανελλήνιας Υπεροχής: Πατησίων 125, Αθήνα