skarmsdfwe4234rwefdcoutsos japanese fusion thess newsletter

 

 “Japanese Fusion Cuisine”

με ελληνικές επιρροές με τον Δημήτρη Σκαρμούτσο

Διεξαγωγή:

Τρίτη 26 Φεβρουαρίου 2019  | 13:00

Θεματικές Ενότητες:

  • Φάβα Ανάφης - Τόνος Tataki - Καραμελωμένο Κοκάρι - Lime – Ginger - Καραμέλα Soyas - Φύτρες Βασιλικού
  • Μαύρα Udon - Καραβίδες - Σουτζούκι Έβρου - Shiso Κόκκινο - Κάρυ - Sansho Αφρό
  • Σιτεμένο Μοσχαρίσιο Tataki – Miso – Μελιτζανοσαλάτα - Αφρός Γιαπωνέζικης Γλυκοπατάτας - Shitaki - Edamame - Πετιμέζι - Μαύρο Σκόρδο


Εισηγητής:

Δημήτρης Σκαρμούτσος, Chef

Σε ποιους απευθύνεται:

  • Σπουδαστές μαγειρικής
  • Επαγγελματίες Chef
  • Στελέχη επιχειρήσεων εστίασης και ξενοδοχείων

 

ΓΙΑ ΝΑ ΔΗΛΩΣΕΤΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ:

1) Συμπληρώστε τα στοιχεία σας στην φόρμα συμμετοχής του σεμιναρίου και θα επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σας.

2) Καλέστε στο 2310 260 200, Δευτέρα ως Παρασκευή, 09:00-21:00. Πληροφορίες: κ. Χριστοδούλου, 2ος όροφος

3) Κλείστε επίσκεψη και ξεναγηθείτε στις State-Of- Τhe - Art Εγκαταστάσεις Πανελλήνιας Υπεροχής (Τσιμισκή 14, Θεσσαλονίκη)