estiaqweqe23ewfdredsftoriko glyko larisa newsletter

 

“Εστιατορικό Γλυκό”

Ημερομηνίες Διεξαγωγής:

Πέμπτη 7 Μαρτίου 2019 | 13:00-18:00

Θεματικές Ενότητες :

  • Λευκό Σουφλέ σοκολάτα με σάλτσα βατόμουρο 
  • Cremeux laim με σάλτσα μοχίτο
  • Τάρτα καραμελωμένου φουντουκιού με cremeux πραλίνας και γλάσο καραμέλας/ καφέ
  • Παρφέ σοκολάτα εσπρέσο με επικάλυψη φερέρο σε σάλτσα γνήσιας σοκολάτας
  • Εισαγωγή στην καραμέλα – βασικές αρχές.
  • Επίδειξη φουσκωτής καραμέλας (μπαλόνι καραμέλας)
  • Επίδειξη τραβηχτής καραμέλας (κορδέλα) 
  • Ντεκόρ σοκολάτας – Στρώσιμο σοκολάτας με χρήση γνήσιας και απομίμηση – Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα
  • Σπονκ Κέικ
  • Πλαστική σοκολάτα λευκή και μαύρη 
  • Χρήση σιφόν στη ζαχαροπλαστική (αφρός τιραμισού)
  • Cremeux βατόμουρο – φράουλα (mirror)
  • Παγωτό με ξηρό πάγο – Σορμπέ μάνγκο, βατόμουρο


Εισηγητής και ιδιότητα εισηγητών : 

Ιωάννης Χατζηπαύλου, Pastry Chef  

Σε ποιους απευθύνεται:

  • Σε σπουδαστές – αποφοίτους – επαγγελματίες του τομέα Τουρισμού & Εστίασης.

 

ΓΙΑ ΝΑ ΔΗΛΩΣΕΤΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ:

1) Συμπληρώστε τα στοιχεία σας στην φόρμα συμμετοχής του σεμιναρίου και θα επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σας.

2) Καλέστε στο 2410 660 400, Δευτέρα ως Παρασκευή, 09:00-21:00. Πληροφορίες – Δηλώσεις Συμμετοχής: κ. Θάνος Καλογιάννης

3) Κλείστε επίσκεψη και ξεναγηθείτε στις State-Of- Τhe - Art Εγκαταστάσεις Πανελλήνιας Υπεροχής (6Ο χλμ. Λάρισας – Νίκαιας)