skarmoutsos japanesew23e fusion pireas newsletter

 

 JAPANESE FUSION CUISINE

με ελληνικές επιρροές, από τον Chef Δημήτρη Σκαρμούτσο

στο ΙΕΚ ΑΚΜΗ στον Πειραιά

Ημερομηνία Διεξαγωγής:

Τετάρτη 20 Μαρτίου 2019 | 14:00 – 18:00

Θεματικές Ενότητες:

  • Φάβα Ανάφης - Τόνος Tataki - Καραμελωμένο Κοκάρι - Lime – Ginger - Καραμέλα Soyas - Φύτρες Βασιλικού
  • Μαύρα Udon - Καραβίδες - Σουτζούκι Έβρου - Shiso Κόκκινο - Κάρυ - Sansho Αφρό
  • Σιτεμένο Μοσχαρίσιο Tataki – Miso – Μελιτζανοσαλάτα - Αφρός Γιαπωνέζικης Γλυκοπατάτας - Shitaki - Edamame - Πετιμέζι - Μαύρο Σκόρδο


Εισηγητής: 

Δημήτρης Σκαρμούτσος, Chef 

Σε ποιους απευθύνεται:

  • Σπουδαστές μαγειρικής
  • Επαγγελματίες Chef
  • Στελέχη επιχειρήσεων εστίασης και ξενοδοχείων

 

ΓΙΑ ΝΑ ΔΗΛΩΣΕΤΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ:

1) Συμπληρώστε τα στοιχεία σας στην φόρμα συμμετοχής του σεμιναρίου και θα επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σας.

2) Καλέστε στο 210 4170270, Δευτέρα ως Παρασκευή, 09:00-21:00. Πληροφορίες: κ. Τσαγκαδόπουλος, 3ος όροφος Εγγραφές: Σύμβουλοι Σπουδών

3) Κλείστε επίσκεψη και ξεναγηθείτε στις State-Of- Τhe - Art Εγκαταστάσεις Πανελλήνιας Υπεροχής: Σωτήρος 1 & Νοταρά, Πειραιάς