hu8ialertas sweet cold temptation kriti newsletter

 

«Sweet Cold Temptation»

Εξειδικευμένο σεμινάριο με τον Pastry Chef, Διονύση Αλέρτα στην Κρήτη

Ημερομηνία Διεξαγωγής:

Πέμπτη 14 Μαρτίου 2019|13:00

Ενότητες:

  • Παγωμένη κρέμα espresso με μπισκότο bitter σοκολάτας και μαλακή καραμέλα βουτύρου
  • Parfait bitter σοκολάτας με καραμελωμένα αμύγδαλα και τραγανή βάση φουντουκιού
  • Παγωμένη κρέμα πράσινου λεμονιού με μπισκότο αμυγδάλου με κόκκινα φρούτα


Σε ποιους απευθύνεται:

  • Σε σπουδαστές μαγειρικής/ζαχαροπλαστικής, σε επαγγελματίες και λάτρεις της ζαχαροπλαστικής


Εισήγηση:

Διονύσης Αλέρτας, Pastry Chef

Γιατί να το παρακολουθήσετε:

  • Μάθετε τις τελευταίες εξελίξεις στις συνταγές των γνωστών μινιαρντίζ
  • Δημιουργήστε εντυπωσιακά γλυκά για τον επαγγελματικό σας κατάλογο υψηλής αισθητικής και γεύσης

 

ΓΙΑ ΝΑ ΔΗΛΩΣΕΤΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ:

1) Συμπληρώστε τα στοιχεία σας στην φόρμα συμμετοχής του σεμιναρίου και θα επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σας.

2) Καλέστε στο 2810 300 900, Δευτέρα ως Παρασκευή, 09:00-21:00. Πληροφορίες – Εγγραφές: κ. Γεώργιος Τριανταφύλλου

3) Κλείστε επίσκεψη και ξεναγηθείτε στις State-Of- Τhe - Art Εγκαταστάσεις Πανελλήνιας Υπεροχής (Θεοτοκοπούλου & Κορωναίου, Ηράκλειο)