dw2FOOD BEVERAGE Cost Control athina2 newsletter

«Food & Beverage Cost Control»

CostoMenu

Έναρξη Προγράμματος

Σάββατο  30-03-2019|09:45 - 17:45

Περιγραφή:

Το γνωστό πλέον στους κύκλους των επαγγελματιών εστίασης σεμινάριο με τίτλο “Food & Beverage Cost Control” έχει σχεδιαστεί για να προσφέρει πολύτιμη θεωρητική αλλά και πρακτική γνώση κοστολόγησης τροφίμων και ποτών στους συμμετέχοντες

Θεματικές Ενότητες:

1 – Back-Τo-Basics

  • Υπολογισμός κόστους πρώτων υλών (Food Cost)
  • Υπολογισμός μεικτού κέρδους (Gross Profit)
  • Υπολογισμός σταθερών εξόδων – εργατικά / λειτουργικά κόστη (Fixed Costs)


2 – Advanced Tools

  • Ανάλυση νεκρού σημείου (Break Even Analysis) 
  • Μηχανική μενού (Menu Engineering Analysis) 

Εφαρμογή της θεωρίας με τη βοήθεια του “CostoMenu” – OnLine πλατφόρμας κοστολόγησης συνταγών και μενού – και αναλυτική παρουσίασή του.

Εισήγηση:

Αντώνιος Παρούσης - F&B Manager/Trainer

Σε ποιους απευθύνεται:

  • Σε όλους τους σπουδαστές Επισιτισμού - Τουρισμού, Επαγγελματίες Eστίασης, Ιδιοκτήτες Εστιατορίων & Ξενοδοχείων, Σπουδαστές Που Θέλουν Να Εμβαθύνουν Στο F&B Management.


Δυνατά Σημεία:

  • Θα προσφέρει στους μαθητές συμπαγή και εύπεπτη γνώση που θα τους βοηθήσει να κατανοήσουν πολύπλοκο χώρο της κοστολόγησης και τιμολόγησης τροφίμων και ποτών.   

 

ΓΙΑ ΝΑ ΔΗΛΩΣΕΤΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ:

1) Συμπληρώστε τα στοιχεία σας στην φόρμα συμμετοχής του σεμιναρίου και θα επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σας.

2) Καλέστε στο 2810 300 900, Δευτέρα ως Παρασκευή, 09:00-21:00. Πληροφορίες – Εγγραφές: κ. Γεώργιος Τριανταφύλλου

3) Κλείστε επίσκεψη και ξεναγηθείτε στις State-Of- Τhe - Art Εγκαταστάσεις Πανελλήνιας Υπεροχής (Θεοτοκοπούλου & Κορωναίου, Ηράκλειο)