6f0 HOURS BAKERY SKILLS athina newsletter

Εξειδικευμένο hands-on σεμινάριο αρτοποιίας

60 hours bakery skills masterclass”

Ημερομηνίες Διεξαγωγής:

Δευτέρα 6 Μαΐου 2019 | 17:00 - 21:00

Περιγραφή:

Πρόκειται για ένα ολοκληρωμένο εργαστηριακό σεμινάριο αρτοποιίας, 9 ενοτήτων, όπου οι συμμετέχοντες θα καλύψουν το μεγαλύτερο μέρος της αρτοποιητικής τέχνης

Θεματικές Ενότητες:

  • Εισαγωγή στη διαχείριση και τις τεχνικές των πρώτων υλών αρτοποίησης.
  • Τεχνικές ζυμώματος με φυσικά προζύμια και συνταγές για ψωμιά αργής ωρίμανσης.
  • Αρτοσκευάσματα γλυκά και αλμυρά για βιτρίνα αρτοποιείου και μπουφέ ξενοδοχείου.
  • Τάρτες αλμυρές και γλυκές, ιδέες και συνταγές για όλες τις ώρες της ημέρας.
  • Τεχνικές φυλλοποίησης - Παραγωγής ζύμης σφολιάτας και ζύμης κρουασάν
  • Αρτοσκευάσματα για πρωινά και coffee break, doughnut, berliner, danish, brioche, cinnamon rolls, τσουρέκι γεμιστό κ.α.
  • Ψωμιά από διάφορες χώρες του κόσμου, Naan bread, Lebanese bread, bagel, pretzel κ.α.
  • Ψωμιά για σάντουιτς, συνταγές για τις γεμίσεις και food styling.
  • Συνταγές και παραγωγή ζύμης pizza, calzone, focaccia, πενιρλι, hachapuri. Προτάσεις για δελεαστικό μενού αρτοποιίας


Εισηγητής:

Ιωάννης Αθανασόπουλος, Pastry & Bakery Chef

Σε ποιους απευθύνεται:

  • Σε σπουδαστές και επαγγελματίες ζαχαροπλάστες, αρτοποιούς και μάγειρες.


Δυνατά σημεία:

  • Πρόκειται για ένα εξαιρετικό σεμινάριο μετεκπαίδευσης, το οποίο προσφέρει ολοκληρωμένη πρακτική γνώση για το σύνολο της αρτοποιίας.

 

ΓΙΑ ΝΑ ΔΗΛΩΣΕΤΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ:

1 Συμπληρώστε τα στοιχεία σας στην φόρμα συμμετοχής του σεμιναρίου και θα επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σας.

2) Καλέστε στο 210 88 34 017, Δευτέρα ως Παρασκευή, 09:00-21:00. Πληροφορίες: κ. Κορτσινίδης

3) Κλείστε επίσκεψη και ξεναγηθείτε στις State-Of- Τhe - Art Εγκαταστάσεις Πανελλήνιας Υπεροχής (Πατησίων 125, Αθήνα)