dw3poura kai krasi thess newsletter

“Πούρα & Κρασί στο χώρο της Εστίασης”

Cigar & Wine Seminar

Ημερομηνία Διεξαγωγής:

Δευτέρα 8 Απριλίου| 16:00 - 21:00

Περιγραφή:

Το σεμινάριο πούρα και κρασί σας καλωσορίζει στον κόσμο της ποιότητας, εκεί όπου οι γεύσεις και οι εμπειρίες είναι μοναδικές.

Θεματικές Ενότητες :

  1. Εισαγωγή στα πούρα.
  2. Μεγέθη και σχήματα πούρων.
  3. Τύποι καπνού και περιοχές καλλιέργειας καπνού.
  4. Μέθοδοι παρασκευής πούρων.
  5. Κοπή, άναμα και κάπνισμα πούρου.
  6. Service πούρων σε πελάτες.
  7. Αρώματα πούρων.
  8. Συνδυασμός πούρων με κρασί, μπύρα και αλκοολούχα ποτά. 
  9. Γνωριμία με τις Ελληνικές ποικιλίες από την Αρχαία Ελλάδα έως σήμερα.
  10. Γνωριμία με τις Διεθνείς ποικιλίες.
  11. Λευκή οινοποίηση.
  12. Ροζέ και κόκκινη οινοποίηση.
  13. Ωρίμανση και παλαίωση κρασιών.
  14. Συνθήκες συντήρησης και φύλαξης κρασιών.
  15. Συνδυασμοί φαγητού και κρασιού.
  16. Δημιουργία λίστας κρασιών βάση του χώρου εστίασης.
  17. Service κρασιών σε πελάτες.


Εισηγητής: 

Αλέξανδρος Παπαθεοδώρου - Food and Beverage Expert

Σε ποιους απευθύνεται:

  • Σε σπουδαστές – αποφοίτους – επαγγελματίες του τομέα Τουρισμού & Εστίασης.

 

ΓΙΑ ΝΑ ΔΗΛΩΣΕΤΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ:

1) Συμπληρώστε τα στοιχεία σας στην φόρμα συμμετοχής του σεμιναρίου και θα επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σας.

2) Καλέστε στο 2310 260 200, Δευτέρα ως Παρασκευή, 09:00-21:00. Πληροφορίες – Δηλώσεις Συμμετοχής: κ. Γούτα (6ος όροφος)

3) Κλείστε επίσκεψη και ξεναγηθείτε στις State-Of- Τhe - Art Εγκαταστάσεις Πανελλήνιας Υπεροχής (Τσιμισκή 14, Θεσσαλονίκη)