epwedsc3ggelmatiko service kriti newsletter

 

«Διαδραστικό Σεμινάριο - Επαγγελματικό Σέρβις»

Ημερομηνίες Διεξαγωγής:

Δευτέρα 8 Απριλίου & Τετάρτη 10 Απριλίου|13:00 - 17:00

Περιγραφή:

Οι σπουδαστές και οι επαγγελματίες που θα παρακολουθήσουν το σεμινάριο θα είναι σε θέση να απασχοληθούν στο χώρο της εστίασης, όπως εστιατόρια, ξενοδοχεία, μπαρ, καφετέριες, εταιρείες catering και κάθε λογής τουριστική επιχείρηση.

Ενότητες:

1η Ημέρα

  • Τα στάδια της τραπεζοκομίας
  • Σέρβις αλά καρτ
  • Είδη και τρόποι σερβιρίσματος,
  • Τρόποι σερβιρίσματος σε Bar και Καφετέρια.
  • Πρακτική εξάσκηση γαλλικού σέρβις
  • Decoupage ψαριού

 

2η Ημέρα

  • Τρόποι σερβιρίσματος του κρασιού.
  • Φύλαξη και αποθήκευση του κρασιού.
  • Upselling sales techniques
  • Γευσιγνωσία οίνου
  • Πρακτική εξάσκηση άνοιγμα και σερβίρισμα κρασιού


Σε ποιους απευθύνεται:

  • Το σεμινάριο απευθύνεται σε όλους όσους έχουν μικρή ή μέτρια εμπειρία στο χώρο του σερβιρίσματος, σε επιχειρηματίες του χώρου, σε εστιάτορες που θέλουν να αναβαθμίσουν τις γνώσεις τους και να αποκτήσουν νέες δεξιότητες προκειμένου να μπορέσουν να εργαστούν αποτελεσματικά.


Εισήγηση:

Βασίλης Σταυρακόπουλος – Στέλεχος Τουριστικών Επιχειρήσεων -F&B manager

Γιατί να το παρακολουθήσετε:

  • Επαγγελματική αποκατάσταση
  • Αναγνώριση δεξιοτήτων
  • Πιστοποίηση γνώσεων
  • Επαγγελματική εκπαίδευση

 

ΓΙΑ ΝΑ ΔΗΛΩΣΕΤΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ:

1) Συμπληρώστε τα στοιχεία σας στην φόρμα συμμετοχής του σεμιναρίου και θα επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σας.

2) Καλέστε στο 2810 300 900, Δευτέρα ως Παρασκευή, 09:00-21:00. Πληροφορίες – Εγγραφές: κ. Γεώργιος Τριανταφύλλου

3) Κλείστε επίσκεψη και ξεναγηθείτε στις State-Of- Τhe - Art Εγκαταστάσεις Πανελλήνιας Υπεροχής (Θεοτοκοπούλου & Κορωναίου, Ηράκλειο)