verqwe23edgados sokolata thess newsletter

“Σεμινάριο Σοκολάτας”

Εξειδικευμένο σεμινάριο στη σοκολάτα

Διεξαγωγή:

Πέμπτη 11 Απριλίου 2019  | 17:00 - 21:00

Περιγραφή:

Σεμινάριο από τον καλλιτέχνη της σοκολάτας Pastry Chef Χρήστο Βέργαδο. Ένα δημιουργικό σεμινάριο πλούσιο σε τεχνικές, δημιουργίες και γνώσεις για τον κόσμο της σοκολάτας.

Εισηγητής:

Χρήστος Βέργαδος, Pastry Chef

Σε ποιους απευθύνεται:

  • Σπουδαστές και απόφοιτους Ζαχαροπλαστικής - Αρτοποιίας αλλά και σπουδαστές Μαγειρικής. Επαγγελματίες ζαχαροπλάστες και Αρτοποιούς καθώς και επαγγελματίες μάγειρες


Δυνατά Σημεία:

  • Εκπαίδευση από καταξιωμένο Pastry Chef Χρήστο Βέργαδο
  • Γνώση για τεχνικές σε μια εξειδίκευση που λίγοι επαγγελματίες γνωρίζουν
  • Ανταγωνιστικό πλεονέκτημα στην αγορά εργασίας.
  • Μοναδικό στο είδος του σεμινάριο

 

ΓΙΑ ΝΑ ΔΗΛΩΣΕΤΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ:

1) Συμπληρώστε τα στοιχεία σας στην φόρμα συμμετοχής του σεμιναρίου και θα επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σας.

2) Καλέστε στο 2310 260 200, Δευτέρα ως Παρασκευή, 09:00-21:00. Πληροφορίες: κ. Χριστοδούλου, 2ος όροφος

3) Κλείστε επίσκεψη και ξεναγηθείτε στις State-Of- Τhe - Art Εγκαταστάσεις Πανελλήνιας Υπεροχής (Τσιμισκή 14, Θεσσαλονίκη)