COOK GOURMET thess newsletter 2019

 

Cook Gourmet

Πρόγραμμα Μετεκπαίδευσης στην Υψηλή Γαστρονομία

Έναρξη Προγράμματος:

Πέμπτη 18 Νοεμβρίου 2019 | 17:00 – 21:00

Περιγραφή:

Πρόγραμμα εξειδίκευσης στις μοντέρνες τεχνικές μαγειρικής

Θεματικές Ενότητες:

  • Δημιουργική Ελληνική Κουζίνα
  • Bistrot and Haute Cuisine
  • Διεθνείς Τάσεις Γαστρονομίας
  • Advanced Food Plating and Decoration


Δυνατά
Σημεία:

  • Απόκτηση εξειδικευμένων δεξιοτήτων στο χώρο της μοντέρνας γαστρονομίας
  • Απόκτηση μαγειρικών γνώσεων γαστρονομικών high end χώρων


Σε ποιους απευθύνεται:

  • Σε τελειόφοιτους σπουδαστές - αποφοίτους – επαγγελματίες.

 

ΓΙΑ ΝΑ ΔΗΛΩΣΕΤΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ:

1) Συμπληρώστε τα στοιχεία σας στην φόρμα συμμετοχής του σεμιναρίου και θα επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σας.

2) Καλέστε στο 2310 260 200, Δευτέρα ως Παρασκευή, 09:00-21:00. Πληροφορίες- Δηλώσεις συμμετοχής: κος Σταμάτης Χριστοδούλου (2ος όροφος)

3) Κλείστε επίσκεψη και ξεναγηθείτε στις State-Of- Τhe - Art Εγκαταστάσεις Πανελλήνιας Υπεροχής (Τσιμισκή 14, Θεσσαλονίκη)