PASTRY GOURMETrrfrtg thess newsletter

 

Pastry Gourmet

Πρόγραμμα Μετεκπαίδευσης στην Υψηλή Ζαχαροπλαστική

Έναρξη Προγράμματος:

Πέμπτη 21 Νοεμβρίου 2019 | 17:00 – 21:00

Περιγραφή:

Πρόγραμμα εξειδίκευσης στις μοντέρνες τεχνικές ζαχαροπλαστικής.

Θεματικές Ενότητες:

  • Καλλιτεχνική Σοκολάτα
  • Τεχνικές Καλλιτεχνικής Καραμέλας
  • Πάστα Ζάχαρης
  • Εστιατοριακό Επιδόρπιο
  • Advanced Αρτοποιία
  • High end Miniardise Pastry


Δυνατά
Σημεία:

  • Απόκτηση εξειδικευμένων δεξιοτήτων στο χώρο της μοντέρνας ζαχαροπλαστικής
  • Απόκτηση γνώσεων επιπέδου σύγχρονων ζαχαροπλαστείων, εστιατορίων, ξενοδοχείων στα οποία συναντώνται νέες τάσεις και υψηλή ζαχαροπλαστική


Σε ποιους απευθύνεται:

  • Σε τελειόφοιτους σπουδαστές - αποφοίτους – επαγγελματίες Μαγειρικής & Ζαχαροπλαστικής.

 

ΓΙΑ ΝΑ ΔΗΛΩΣΕΤΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ:

1) Συμπληρώστε τα στοιχεία σας στην φόρμα συμμετοχής του σεμιναρίου και θα επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σας.

2) Καλέστε στο 2310 260 200, Δευτέρα ως Παρασκευή, 09:00-21:00. Πληροφορίες- Δηλώσεις συμμετοχής: κος Σταμάτης Χριστοδούλου (2ος όροφος)

3) Κλείστε επίσκεψη και ξεναγηθείτε στις State-Of- Τhe - Art Εγκαταστάσεις Πανελλήνιας Υπεροχής (Τσιμισκή 14, Θεσσαλονίκη)