fe3333vergados sokolata estiatoriko epidorpio kriti newsletter

 

 “Σοκολάτα & Εστιατορικό Επιδόρπιο”

Ημερομηνίες Διεξαγωγής:

Δευτέρα 20 Μαΐου & Τρίτη 21 Μαΐου 2019|  15:00-20:00

Θεματικές Ενότητες :

  • Τεχνικές στρωσίματος σοκολάτας
  • Σοκολατάκι: Συνταγή & Εκτέλεση
  • Φιλοσοφία Εστιατορικού επιδορπίου
  • Διακοσμητική σοκολάτας
  • Τεχνικές στησίματος και παρουσίασης γλυκού σε πιάτο


Εισηγητής: 

Χρήστος Βέργαδος, Pastry Chef  

Σε ποιους απευθύνεται:

  • Σε σπουδαστές – αποφοίτους – επαγγελματίες του τομέα Τουρισμού & Εστίασης.

 

ΓΙΑ ΝΑ ΔΗΛΩΣΕΤΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ:

1) Συμπληρώστε τα στοιχεία σας στην φόρμα συμμετοχής του σεμιναρίου και θα επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σας.

2) Καλέστε στο 2810 300 900, Δευτέρα ως Παρασκευή, 09:00-21:00.Πληροφορίες – Εγγραφές: κ. Γεώργιος Τριανταφύλλου

3) Κλείστε επίσκεψη και ξεναγηθείτε στις State-Of- Τhe - Art Εγκαταστάσεις Πανελλήνιας Υπεροχής (Θεοτοκοπούλου & Κορωναίου, Ηράκλειο)