COOK GOURMET athina newsletter hu67r

Cook Gourmet

Εξειδικευμένη μετεκπαίδευση υψηλής γαστρονομίας

Έναρξη Προγράμματος:

Δευτέρα 4 Νοεμβρίου 2019 | 17:00 – 21:00

Περιγραφή:

Πρόκειται για ένα Masterclass εργαστηριακών μαθημάτων, το οποίο απευθύνεται σε απόφοιτους σχολών μαγειρικής και επαγγελματίες του κλάδου.

Θεματικές Ενότητες:

  • Τεμαχισμός μεγάλων κομματιών κρέατος και gourmet ελληνικές συνταγές
  • Φιλετάρισμα ψαριού και gourmet συνταγές με βάση το ψάρι (καρπάτσιο, σεβίτσε, ταρτάρ)
  • Sous Vide - Θεωρία και παρασκευές
  • Ωμοφαγεία - Super foods
  • Ασιατική και Ιαπωνική κουζίνα
  • Μεξικάνικη κουζίνα
  • Μοριακή κουζίνα
  • Εστιατοριακή Αρτοποιία
  • Εστιατοριακή Ζαχαροπλαστική
  • Food Styling


Δυνατά Σημεία:

  • Όλα τα μαθήματα είναι κυρίως Hands-on.
  • Δωρεάν συμμετοχή σε επιλεγμένα αμειβόμενα σεμινάρια του τομέα επισιτισμού.
  • Γνώση και εξειδίκευση σε τομείς της μαγειρικής που αναπτύσσονται τα τελευταία χρόνια.
  • Γνώση και εξειδίκευση σε τομείς της μαγειρικής που θα είναι σε άνοδο τα επόμενα χρόνια.
  • Ανταγωνιστικό πλεονέκτημα στην αγορά εργασίας.


Σε ποιους απευθύνεται:

  • Απευθύνεται, σε απόφοιτους επαγγελματικών σχολών, επαγγελματίες στον χώρο της εστίασης, διευθυντές επισιτιστικών μονάδων (F&B managers), ιδιοκτήτες εστιατορίων.


ΓΙΑ ΝΑ ΔΗΛΩΣΕΤΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ:

1) Συμπληρώστε τα στοιχεία σας στην φόρμα συμμετοχής του σεμιναρίου και θα επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σας.

2) Καλέστε στο 210 88 34 017, Δευτέρα ως Παρασκευή, 09:00-21:00. Πληροφορίες – Δηλώσεις Συμμετοχής: κος Κορτσινίδης

3) Κλείστε επίσκεψη και ξεναγηθείτε στις State-Of- Τhe - Art Εγκαταστάσεις Πανελλήνιας Υπεροχής (Πατησίων 125, Αθήνα)