PASRTYGOURMETlanding0110v4

Pastry Gourmet” | Θεσσαλονίκη

Πρόγραμμα Μετεκπαίδευσης στην Υψηλή Ζαχαροπλαστική

Έναρξη Προγράμματος:

Πέμπτη 21 Νοεμβρίου 2019 | 17:00 – 21:00

Περιγραφή:

Πρόγραμμα εξειδίκευσης στις μοντέρνες τεχνικές ζαχαροπλαστικής.

Θεματικές Ενότητες:

  • Εστιατορικό επιδόρπιο και σύνθεση πιάτου με νέες τεχνικές
  • Σύγχρονη παρουσίαση και γαρνίρισμα γλυκών ζαχαροπλαστείου
  • Προτάσεις μπουφέ ξενοδοχείου
  • Mignardise
  • Τεχνικές καλλιτεχνικής Καραμέλας
  • Σοκολάτα (decor και καλλιτεχνική σοκολάτα)
  • Advanced αρτοποιεία και πρωινό αρτοποιείων και ξενοδοχείων
  • Γλασα, επικαλύψεις
  • Μοριακή ζαχαροπλαστική/ ξηρός πάγος/ υγρό άζωτο


Δυνατά Σημεία:

  • Απόκτηση εξειδικευμένων δεξιοτήτων στο χώρο της μοντέρνας ζαχαροπλαστικής
  • Απόκτηση γνώσεων επιπέδου σύγχρονων ζαχαροπλαστείων, εστιατορίων, ξενοδοχείων στα οποία συναντώνται νέες τάσεις και υψηλή ζαχαροπλαστική


Εισηγητής:

Ιωάννης Χατζηπαύλου, Pastry Chef

Σε ποιους απευθύνεται:

  • Σε τελειόφοιτους σπουδαστές - αποφοίτους – επαγγελματίες Μαγειρικής & Ζαχαροπλαστικής.

 

ΓΙΑ ΝΑ ΔΗΛΩΣΕΤΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ:

1)Συμπληρώστε τα στοιχεία σας στην φόρμα συμμετοχής του σεμιναρίου και θα επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σας

2) Καλέστε στο 2310 260 200, Δευτέρα ως Παρασκευή, 09:00-21:00. Πληροφορίες- Δηλώσεις συμμετοχής: κος Σταμάτης Χριστοδούλου (2ος όροφος)

3) Κλείστε επίσκεψη και ξεναγηθείτε στις State-Of- Τhe - Art Εγκαταστάσεις Πανελλήνιας Υπεροχής (Τσιμισκή 14, Θεσσαλονίκη)