DUCASSE estiatoria fbpost1112

 

«DUCASSE EDUCATION»
3 Star Starters & Main courses

MONACO – PARIS – LONDON

Διεξαγωγή: 
Τρίτη 4, Τετάρτη 5, Πέμπτη 6 Φεβρουαρίου | 10:00 – 16:00

Διάρκεια: 
18 ώρες

Τόπος διεξαγωγής:
ΟΔΟΣ ΚΑΣΣΑΝΔΡΑΣ – Κασσάνδρας & Καστοριάς - Βοτανικός

Τύπος προγράμματος:
Demonstration

Περιγραφή:
Για μία ακόμη χρονιά, το ΙΕΚ ΑΚΜΗ σε συνεργασία με την Gastronomy Essentials διοργανώνει ένα μοναδικό πρόγραμμα από την Ducasse Education, όπου οι επαγγελματίες θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν μοντέρνες τεχνικές μαγειρικής, από τα 3 εστιατόρια του μεγάλου Γάλλου Chef Alain Ducasse, τα οποία είναι βραβευμένα με 3* Michelin!

  • Le Louis XV - Alain Ducasse a l 'Hotel de Paris στο Μονακό
  • Alain Ducasse au Plaza Athene στο Παρίσι
  • Alain Ducasse at the Dorchester στο Λονδίνο

 

Στο τριήμερο θα παρουσιαστούν :

  • Συνταγές, ειδικά επιλεγμένες, ώστε να αναπτύξουν τις γνώσεις των συμμετεχόντων για την Haute cuisine.
  • Τελειοποίηση της ανάπτυξης των συνδυασμών των συστατικών και της ισορροπίας των μενού, χρησιμοποιώντας προϊόντα άριστης ποιότητας.
  • Αναθεώρηση των ιδιοτήτων των προϊόντων, ζωμοί, σάλτσες, προετοιμασία, μέθοδοι μαγειρέματος και στήσιμο πιάτων.
  • Κατανόηση των μεθοδολογιών που χρησιμοποιούνται στα βραβευμένα με αστέρια Michelin εστιατόρια.

 

Όλοι οι συμμετέχοντες θα λάβουν βεβαίωση παρακολούθησης καθώς και σημειώσεις με όλες τις συνταγές που θα παρουσιαστούν και τις 3 ημέρες.
* Το πρόγραμμα επιδοτείται από το INSETE

Απευθύνεται σε: 
σπουδαστές, αποφοίτους και επαγγελματίες του τομέα Γαστρονομίας & Τουρισμού.

Διοργανωτής: 
ΙΕΚ ΑΚΜΗ

Συντονιστής: : 
Gastronomy Essentials

 

ΓΙΑ ΝΑ ΔΗΛΩΣΕΤΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ:

1) Συμπληρώστε τα στοιχεία σας στην φόρμα συμμετοχής του σεμιναρίου παρακάτω και θα επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σας.

2) Καλέστε απο Δευτέρα ως Παρασκευή, 09:00-21:00 στα παρακάτω τηλέφωνα:
ΑΘΗΝΑ: 210-8224074
ΠΕΙΡΑΙΑΣ: 210 8224074
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: 2310-260200
ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ: 2810-300900
ΛΑΡΙΣΑ: 2410-660400
ΡΟΔΟΣ: 2241-240840