lazarou pireas fbpost0303

Masterclass

«Culinary Innovation»  | Πειραιάς

 με τον βραβευμένο chef, Λευτέρη Λαζάρου

 

Έναρξη Προγράμματος:
Τετάρτη 11.03.2020 | 17:00 – 21:00

Περιγραφή: 
Μία από τις σημαντικότερες προσωπικότητες της ελληνικής γαστρονομίας με δεκάδες διακρίσεις στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, ο βραβευμένος με αστέρι Michelin και κορυφαίος mentor chef Λευτέρης Λαζάρου / Lefteris Lazarou επισκέπτεται για άλλη μια φορά τη Θεσσαλονίκη και τα ευρωπαϊκών προδιαγραφών εργαστήρια του ΙΕΚ ΑΚΜΗ για ένα από τα masterclasses της χρονιάς!

Θεματικές Ενότητες:

  • ΦΙΛΕΤΟ ΛΑΒΡΑΚΙ ΜΕ ΚΡΕΜΑ ΣΕΛΙΝΟΡΙΖΑΣ
  • ΣΑΓΑΝΑΚΙ (ΤΥΡΙ ΤΑΛΑΓΑΝΙ) ΜΕ ΖΕΛΕ ΤΟΜΑΤΑΣ
  • ΠΑΣΤΙΝΑΚΙ ΡΙΖΑ ΜΑΪΝΤΑΝΟΥ ΜΕ ΦΙΛΕΤΑΡΙΣΜΕΝΟ ΧΡΙΣΤΟΨΑΡΟ
  • ΚΑΓΙΑΝΑΣ ΜΕ ΑΥΓΟΤΑΡΑΧΟ

 

Εισήγηση:
Λευτέρης Λαζάρου, Chef

Σε ποιους απευθύνεται:
Σε σπουδαστές του τομέα Τουρισμού & Γαστρονομίας

 

ΓΙΑ ΝΑ ΔΗΛΩΣΕΤΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ:

1) Συμπληρώστε τα στοιχεία σας στη φόρμα συμμετοχής του σεμιναρίου και θα επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σας

2) Καλέστε στο 210 4170270, Δευτέρα ως Παρασκευή, 09:00-21:00.
Πληροφορίες – Δηλώσεις Συμμετοχής: κ. Τσαγκαδόπουλος (3ος όροφος)

3) Κλείστε επίσκεψη και ξεναγηθείτε στις State-Of- Τhe - Art Εγκαταστάσεις Πανελλήνιας Υπεροχής (Σωτήρος 1 & Νοταρά, Πειραιάς)