vergados sokolata rodos fbpost0503


«Σεμινάριο Σοκολάτας και Εστιατορικό Επιδόρπιο» | Ρόδος

 με τον Χρήστο Βέργαδο

 

Ημερομηνίες Διεξαγωγής:
Πέμπτη 19 Μαρτίου 2020 | 13:00 – 17:00
Παρασκευή 20 Μαρτίου 2020

Θεματικές Ενότητες:

  • Ιστορία της σοκολάτας
  • Τεχνικές στρωσίματος
  • Καλλιτεχνική σύνθεση
  • Καλλιτεχνική διακόσμηση
  • Φιλοσοφία εστιατορικού επιδορπίου

 

Εισηγητής:
Χρήστος Βέργαδος, Pastry Chef

Σε ποιους απευθύνεται:
Σε σπουδαστές – αποφοίτους – επαγγελματίες του τομέα Τουρισμού & Εστίασης.

 

ΓΙΑ ΝΑ ΔΗΛΩΣΕΤΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ:

1) Συμπληρώστε τα στοιχεία σας στη φόρμα συμμετοχής του σεμιναρίου και θα επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σας

2) Καλέστε στα 2241-240840, Δευτέρα ως Παρασκευή, 10:30 - 15:30
Πληροφορίες – Δηλώσεις Συμμετόχης: Γιάννης Λυκομήτρος

3) Κλείστε επίσκεψη και ξεναγηθείτε στις State-Of- Τhe - Art Εγκαταστάσεις Πανελλήνιας Υπεροχής (Βύρωνος 1, Ρόδος)