biomixaniki psiksi athina fb post0503

masterclass

“Pastry Inspiration” | Πειραιάς

με τον Διονύση Αλέρτα

2 σε 1 γλυκά για εστιατόριο & βιτρίνα ζαχαροπλαστείου

 

Έναρξη Προγράμματος:
Πέμπτη 26.03.2020 | 17:00 – 21:00

Θεματικές Ενότητες:

  • Tart Tatin
  • Parfait nougat
  • Sable Breton compote βερίκοκο με αφράτη κρέμα βανίλια

 

Εισήγηση:
Διονύσης Αλέρτας, Pastry Chef

Σε ποιους απευθύνεται:
Σε σπουδαστές του τομέα Τουρισμού & Γαστρονομίας

 

ΓΙΑ ΝΑ ΔΗΛΩΣΕΤΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ:

1) Συμπληρώστε τα στοιχεία σας στη φόρμα συμμετοχής του σεμιναρίου και θα επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σας

2) Καλέστε στο 210 4170270, Δευτέρα ως Παρασκευή, 09:00-21:00.
Πληροφορίες – Δηλώσεις Συμμετοχής: κ. Τσαγκαδόπουλος (3ος όροφος)

3) Κλείστε επίσκεψη και ξεναγηθείτε στις State-Of- Τhe - Art Εγκαταστάσεις Πανελλήνιας Υπεροχής (Σωτήρος 1 & Νοταρά, Πειραιάς)