Κατηγορίες
ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ Σεμινάρια Σεμινάρια Homepage ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΑΘΗΝΑ Σεμινάρια Εξειδίκευσης ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΚΡΗΤΗ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΛΑΡΙΣΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΠΕΙΡΑΙΑΣ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΡΟΔΟΣ

Seminars – Μαγειρική-Chef

SEMINARΜΑΓΕΙΡΙΚΗ-
CHEF

SEMINARΜΑΓΕΙΡΙΚΗ-
CHEF

Ένα εντατικό εργαστηριακό πρόγραμμα 200 ωρών που έχει ως στόχο την απόκτηση των απαραίτητων γνώσεων και δεξιοτήτων πάνω στη μαγειρική τέχνη. Βασικές τεχνικές κοπής, δημιουργία ζωμών, παρασκευές με διαφορετικά είδη κρέατος και θαλασσινών, διεθνής και ελληνική κουζίνα, ένα μοναδικό ταχύρρυθμο πρόγραμμα που επιμελούνται κορυφαίοι chef της μεγαλύτερης Σχολής Μαγειρικής στην Ελλάδα.

Διεξαγωγή
Οκτωβρίος 2020
Διάρκεια
200 ώρες
INFO - ΕΓΓΡΑΦΕΣ
ΙΕΚ ΑΚΜΗ
2108224074
διεξαγωγη
3 μήνες Πρακτική σε Ξενοδοχείο

ΔΙΑΘΕΣΙΜΕΣ ΘΕΣΕΙΣ

Θεωρία:
Ιστορία μαγειρικής τέχνης, Προσωπικό επαγγελματικής κουζίνας, Εξοπλισμός επαγγελματικής κουζίνας, Εργαλεία – μικροεργαλεία, Πρώτες ύλες μαγειρικής, Εισαγωγή σε στοιχεία κοστολόγησης
Εργαστήρια Ι:
Μέθοδοι και τεχνικές παρασκευής τροφίμων, Τεχνικές κοπής λαχανικών, Παρασκευές με ζωμό κοτόπουλο (λευκό και σκούρο), Ελληνικές σούπες, Σούπες κρέμες/βελουτέ, Ξερά ζυμαρικά/γκραντινέ, Παρασκευές με πατάτα, Παρασκευές με ρύζι, Παρασκευές με αυγά, Σάλτσες ζεστές, Σάλτσες κρύες και χλιαρές, Παρασκευές με ζύμες, Παρασκευές με λαχανικά, Ελληνικά λαδερά, Σαλάτες απλές και σύνθετες /dressing, Κρύα ορεκτικά
Εργαστήρια Ι Ι:
Παρασκευές με κοτόπουλο, Παρασκευές με χοιρινό, Παρασκευές με βοδινό, Παρασκευές με θαλασσινά, Παρασκευές με ψάρια, Παρασκευές με αρνί, Παρασκευές με κυνήγι, Ελληνική τοπική και αστική κουζίνα, Διεθνής κουζίνα, Fusion cuisine

ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΣΕ
Σπουδαστές, αποφοίτους & επαγγελματίες του τομέα Γαστρονομίας & Τουρισμού.


Template – Σεμινάριο εσωτερική Formidable forms