Κατηγορίες
MASTERCLASSES ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ Σεμινάρια Σεμινάρια Homepage ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΑΘΗΝΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΚΡΗΤΗ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΛΑΡΙΣΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΠΕΙΡΑΙΑΣ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΡΟΔΟΣ Ταχύρρυθμα Σεμινάρια

Masterclass-Λευτέρης Λαζάρου: Culinary Innovation

SEMINARCULINARY
INNOVATION

SEMINARCULINARY
INNOVATION

  • Άρθρα
  • Masterclass-Λευτέρης Λαζάρου: Culinary Innovation

Μία από τις σημαντικότερες προσωπικότητες της ελληνικής γαστρονομίας με δεκάδες διακρίσεις στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, ο βραβευμένος με αστέρι Michelin και κορυφαίος mentor chef Λευτέρης Λαζάρου  επισκέπτεται για άλλη μια φορά τα ευρωπαϊκών προδιαγραφών εργαστήρια του ΙΕΚ ΑΚΜΗ για ένα από τα masterclasses της χρονιάς!

ΕΝΑΡΞΗ
Νοέμβριος 2020
Διάρκεια
5 ώρες
INFO - ΕΓΓΡΑΦΕΣ
ΙΕΚ ΑΚΜΗ
2108224074
διεξαγωγη
Όλα τα Παραρτήματα

ΔΙΑΘΕΣΙΜΕΣ ΘΕΣΕΙΣ

Φιλέτο λαβράκι με κρέμα σελινόριζας
Σαγανάκι (τυρί ταλαγάνι) με σάλτσα τομάτας
Παστινάκι ρίζα μαϊντανού με φιλεταρισμένο χριστόψαρο
Καγιανάς με αυγοτάραχο

ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΣΕ
Σπουδαστές, αποφοίτους & επαγγελματίες του τομέα Γαστρονομίας & Τουρισμού.