ΣΠΟΥΔΕΣΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑΣ
ΣΠΟΥΔΕΣΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑΣ
- Σελίδες
- ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ
Σπούδασε Μαγειρική-Ζαχαροπλαστική/Αρτοποιία στο ΙΕΚ ΑΚΜΗ
Στην Ελλάδα η μαγειρική είναι παράδοση, είναι κομμάτι του πολιτισμού και τρόπος έκφρασης, μιας έκφρασης που εμπεριέχει όλη τη δημιουργικότητα αλλά και τη φροντίδα που αποτυπώνονται σε ένα πιάτο. Κυρίως όμως εμπεριέχει αφοσίωση και πάθος γι’ αυτό που κάνεις. Όταν αυτό το πάθος θέλεις να γίνει καριέρα και η αφοσίωση να σε βρει σε κάποια από τις σημαντικότερες κουζίνες της σύγχρονης γαστρονομίας, τότε οι σπουδές στο ΙΕΚ ΑΚΜΗ είναι η γέφυρα που θα σε οδηγήσει από την ερασιτεχνική ενασχόληση στην επαγγελματική καταξίωση και από την έμπνευση στη δημιουργία του δικού σου προσωπικού στίγματος μέσα στον κλάδο της Γαστρονομίας.
Στη μεγαλύτερη σχολή Γαστρονομίας στην Ελλάδα, θα σπουδάσεις αυτό που ονειρεύεσαι, σε πρότυπες εργαστηριακές εγκαταστάσεις που διατηρούν τη μοναδικότητά τους στην Ελλάδα.
Καινοτόμα σε όλο το φάσμα της τουριστικής εκπαίδευσης και της γαστρονομίας, η σχολή Γαστρονομίας του ΙΕΚ ΑΚΜΗ προσφέρει πρωτοποριακά Ευρωπαϊκά προγράμματα σπουδών στις πλέον δυναμικά αναπτυσσόμενες ειδικότητες, με δυνατότητα παράλληλης απόκτησης Διεθνών πιστοποιήσεων, παρακολούθησης Master Classes καταξιωμένων επαγγελματιών του χώρου, State Of The Art εγκαταστάσεων Πανελλήνιας υπεροχής, και παροχής πρακτικής εκπαίδευσης και άσκησης. Το ΙΕΚ ΑΚΜΗ είναι η πρώτη και μοναδική σχολή στην Ελλάδα μέλος του World Association of Chef Societies.
Επιπλέον, αποτελεί τη μοναδική σχολή που βραβεύτηκε από την Ελληνική Ακαδημία Γαστρονομίας, μέλος της International Academy of Gastronomy (Οι Φίλοι του Διονύσου).



















ΑΚΜΗ Pop-up Restaurant #Workshop1 με τον Σωτήρη Κοντιζά
Λαδένια Κιμώλου από τον Γιάννη Αθανασόπουλο και τη σχολή Αρτοποιίας-Ζαχαροπλαστικής του ΙΕΚ ΑΚΜΗ!
Τυρένια Κιμώλου από τον Γιάννη Αθανασόπουλο και τη σχολή Αρτοποιίας-Ζαχαροπλαστικής του ΙΕΚ ΑΚΜΗ!
Summer Dessert: Παγωτό Black Forest από τον Χ. Βέργαδο και τη σχολή Ζαχαροπλαστικής του ΙΕΚ ΑΚΜΗ
Culinary Excellence Masterclass Μαγειρικής με τον chef Λευτέρη Λαζάρου στo ΙΕΚ ΑΚΜΗ στη Θεσσαλονίκη!
The Funky Gourmet Experience | Masterclass Μαγειρικής | ΙΕΚ ΑΚΜΗ Θεσσαλονίκη
«Signature Seafood Menu» Μasterclass Μαγειρικής 2020 από τον chef Πάνο Ιωαννίδη
Διεθνής Εξειδίκευση Γαστρονομίας από το ΙΕΚ ΑΚΜΗ σε συνεργασία την École Ducasse!
IEK AKMH

