Η FAMA στο δίκτυο των μεγάλων συνεργασιών του ΙΕΚ ΑΚΜΗ

Η FAMA στο δίκτυο των μεγάλων συνεργασιών του ΙΕΚ ΑΚΜΗ

fama postΤο ΙΕΚ ΑΚΜΗ έχει θέσει ως στόχο της επαγγελματικής κατάρτισης των σπουδαστών του, τη σύνδεση αυτής, με την παραγωγή και την απασχόληση.

Για το λόγο αυτό, συνεχώς αναπτύσσει στρατηγικές συνεργασίες με τις μεγαλύτερες εταιρίες που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα & το εξωτερικό.

Κινούμενο προς αυτή την κατεύθυνση, το ΙΕΚ ΑΚΜΗ ανακοινώνει τη συνεργασία του τομέα Αρτοποιίας και Ζαχαροπλαστικής, με μια από τις μεγαλύτερες, δυναμικά αναπτυσσόμενες βιομηχανίες προϊόντων Αρτοποιίας & Ζαχαροπλαστικής, την FAMA.

Η αναγνώριση της εταιρείας είναι συνεχής και αποδεικνύεται καθημερινά από τους ίδιους τους επαγγελματίες Ζαχαροπλάστες που την έχουν καταστήσει στην κορυφή της προτίμησής τους συνεχίζοντας με σεβασμό στην ιστορία της μα πάνω απ’ όλα  στον ίδιο τον  καταναλωτή.

Βασικός άξονας της συνεργασίας, είναι η ουσιαστική εκπαίδευση των σπουδαστών είτε μέσα από την πρακτική καθημερινή χρήση των προϊόντων της εταιρείας στα υπερσύχρονα εργαστήρια μαγειρικής του IEK AKMH είτε μέσα από προγραμματισμένες εκπαιδευτικές επισκέψεις στις εγκαταστάσεις της, είτε μέσω επαγγελματικών σεμιναρίων και παρουσιάσεων εξειδικευμένου προσωπικού της FAMA προς τους σπουδαστές αλλά και της πρακτικής άσκησης που παρέχει η εταιρία σε σπουδαστές και αποφοίτους όλων των ειδικοτήτων του ΙΕΚ ΑΚΜΗ. Επιπλέον, οι σπουδαστές θα έχουν τη δυνατότητα να γνωρίσουν τα νέα προϊόντα της εταιρείας, να ενημερωθούν για την εφαρμογή και τη χρήση της πλήρους γκάμας τους και να δοκιμάσουν μικρές γλυκές απολαύσεις που θα ετοιμάζουν για αυτούς οι καταξιωμένοι Pastry Chef της εταιρείας.

Η εμπιστοσύνη της εταιρίας FAMA στο εκπαιδευτικό πρόγραμμα του ΙΕΚ AKMH, αποτελεί μια ακόμα απόδειξη της υψηλής ποιότητας σπουδών που παρέχει εδώ και 40  χρόνια στο εκπαιδευτικό τοπίο της Ελλάδας.

Την ευχαριστούμε!