Μαγειρεύουμε & Προσφέρουμε στα PUBLIC

Μαγειρεύουμε & Προσφέρουμε στα PUBLIC

 MG 7864 0Τη μεγάλη πρωτοβουλία «Μαγειρεύουμε και Προσφέρουμε» που διοργάνωσαν τα καταστήματα PUBLIC με την υποστήριξη του φορέα «ΜΠΟΡΟΥΜΕ» (www.boroume.gr), στήριξε ο τομέας Γαστρονομίας του ΙΕΚ ΑΚΜΗ και οι σπουδαστές ΣΕΦ-Μαγειρικής Τέχνης, δίνοντας ένα ακόμη δυνατό «παρών» σε ενέργειες κοινωνικής ευθύνης και πρωτοβουλίες που στηρίζουν τον συνάνθρωπο.

Μεγάλοι και καταξιωμένοι σεφ όπως ο Βασίλης Καλλίδης, ο Ηλίας Κάφαλης, ο Γιάννης Λουκάκος, ο Χριστόφορος Πέσκιας και η Ελένη Ψυχούλη, ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα των καταστημάτων PUBLIC, ήρθαν και εκτέλεσαν μπροστά στο κοινό τις αγαπημένες τους συνταγές έχοντας στο πλευρό τους ως sous-chef τους σπουδαστές γαστρονομίας του ΙΕΚ ΑΚΜΗ. Στόχος της εκδήλωσης ήταν με τη συνδρομή του κόσμου, να μαζευτούν όσο το δυνατόν περισσότερα γεύματα για τη σίτιση φτωχών και αστέγων.

Μεγάλη η ανταπόκριση του κόσμου όλων των ηλικιών που κατέκλυσαν για ώρες το Public στο  MALL και έσπευσαν να συνεργαστούν με τους μεγάλους σεφ στη μεγάλη δράση κοινωνικής ευθύνης που έδωσε πάνω από χίλια γεύματα σε συνανθρώπους μας που είχαν ανάγκη!

Η δράση αυτή εντάσσεται στην ευρύτερη συνεργασία του ΙΕΚ ΑΚΜΗ με τα καταστήματα PUBLIC που υλοποιείται σταθερά τα τελευταία χρόνια.