Ο Βραβευμένος Chef Δημήτρης Παμπόρης στο ΙΕΚ ΑΚΜΗ Β. Ελλάδος

Ο Βραβευμένος Chef Δημήτρης Παμπόρης στο ΙΕΚ ΑΚΜΗ Β. Ελλάδος

01 4Ένα εξειδικευμένο σεμινάριο παρακολουθήσαν πρόσφατα  οι σπουδαστές Μαγειρικής του ΙΕΚ ΑΚΜΗ Β. Ελλάδος με θέμα : Μοντέρνες Τεχνικές Μαγειρικής.

 Εισηγητής ήταν ο Δημήτρης Παμπόρης, βραβευμένος Chef από την Επιτροπή Χρυσών Σκούφων, με το Βραβείο Ελληνικής Κουζίνας και Σεφ του ξενοδοχείου 5 αστέρων Patmos Aktis Hotel.

Οι σπουδαστές είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν μία σειρά σύγχρονων τεχνικών μαγειρικής με έμφαση στη μοριακή γαστρονομία. Ο καταξιωμένος Chef παρασκεύασε μοντέρνες εντυπωσιακές συνταγές όπως παγωτό φρούτων από ξηρό πάγο και πατατόσουπα σε siphon με στόχο να αναδείξει στους σπουδαστές τις μορφές που έχει λάβει τα τελευταία χρόνια η κουζίνα υψηλού επιπέδου και να συμβουλεύσει τους μελλοντικούς chefs  με τα διάφορα μυστικά της!