Οι Ιταλοί Chef Walter Frontalini & Giordano Bendandi στο ΙΕΚ ΑΚΜΗ

Οι Ιταλοί Chef Walter Frontalini & Giordano Bendandi στο ΙΕΚ ΑΚΜΗ

01 5'Eνα ιδιαίτερα ενδιαφέρον  σεμινάριο είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν οι σπουδαστές Μαγειρικής του ΙΕΚ ΑΚΜΗ Β.Ελλάδος.

Οι Ιταλοί ChefWalterFrontalini και GiordanoBendandi επισκέφθηκαν πρόσφατα τις εγκαταστάσεις της σχολής και παρουσίασαν ζωντανά στους σπουδαστές Μαγειρικής του ΙΕΚ ΑΚΜΗ ένα πλήθος παρασκευών φρέσκων ζυμαρικών με συνταγές και τεχνικές που προέρχονται απευθείας από την παραδοσιακή ιταλική κουζίνα!

Οι δύο καταξιωμένοι Chef , μέσω  της  χρήσης  φρέσκων υλικών, παρουσίασαν τη διαδικασία παρασκευής ζυμαρικών όπως ραβιόλι, τορτελίνι, ταλιατέλες και νιόκι και ανέλυσαν στους σπουδαστές τις λεπτομέρειες της κάθε τεχνικής που κάνουν τη διαφορά στην ποιότητα.