Σεμινάριο Dry Ice και η χρήση του στο Bartending και τη Γαστρονομία

Σεμινάριο Dry Ice και η χρήση του στο Bartending και τη Γαστρονομία

05 0Το ΙΕΚ ΑΚΜΗ Β.Ελλάδος, πάντα πρωτοπόρο στις εξελίξεις, παρουσίασε για πρώτη φορά στο χώρο της εκπαίδευσης σε πανελλήνιο επίπεδο τη χρήση του Dry Ice στο Bartending και τη Γαστρονομία.

Στη διάρκεια του σεμιναρίου ο αναγνωρισμένος Bartender-Mixologist Χρήστος Κωνσταντινίδης δημιούργησε πλήθος cocktails με τη χρήση dry ice και παρουσίασε τις δυνατότητες που προσφέρει ο ξηρός πάγος στη διακόσμηση και στην παρουσίαση.

Στη συνέχεια ο Executive Chef Δημήτρης Πέτκος παρουσίασε τις τεχνικές χρήσης του ξηρού πάγου στη γαστρονομία δημιουργώντας μια σειρά ευφάνταστων πιάτων. Οι σπουδαστές εντυπωσιάστηκαν από το αποτέλεσμα της κάθε δημιουργίας αλλά και εξοικειώθηκαν με μία τεχνική η οποία βρίσκεται στην αιχμή του Bartending και της Γαστρονομίας.