ΣΥΓΧΡΟΝΕΣ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΣΤΗ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ ΑΠΟ ΤΟ CHEF ΣΤΕΦΑΝΟ ΣΤΑΜΙΔΗ

ΣΥΓΧΡΟΝΕΣ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΣΤΗ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ ΑΠΟ ΤΟ CHEF ΣΤΕΦΑΝΟ ΣΤΑΜΙΔΗ

01 6 1Οι σπουδαστές του τμήματος Ζαχαροπλαστικής του ΙΕΚ ΑΚΜΗ Β. Ελλάδος είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ένα εντυπωσιακό σεμινάριο με εισηγητή τον καταξιωμένο  Chef του ξενοδοχείου 5 αστέρων Nikopolis Thessaloniki, Στέφανο Σταμίδη.

Ο αναγνωρισμένος Chef  πραγματοποίησε μία παρουσίαση που προέβαλλε τις πλέον μοντέρνες τεχνικές της ζαχαροπλαστικής δημιουργώντας πρωτότυπες συνταγές όπως Canolli από ζελέ καφέ και Sorbet φρούτων από ξηρό πάγο.

 Σκοπός του σεμιναρίου ήταν να έρθουν οι σπουδαστές Ζαχαροπλαστικής του ΙΕΚ ΑΚΜΗ σε επαφή με τις σύγχρονες τάσεις παρασκευής και παρουσίασης γλυκών στο χώρο των gourmet εστιατορίων, δηλαδή σε ένα χώρο αιχμής όπου η εξειδικευμένη γνώση αποτελεί συγκριτικό πλεονέκτημα για τον σύγχρονο επαγγελματία.