Τεχνικές Παρασκευής Φρέσκων Ζυμαρικών με τον Ιταλό Σεφ Walter Frontalini

Τεχνικές Παρασκευής Φρέσκων Ζυμαρικών με τον Ιταλό Σεφ Walter Frontalini

1 10Ένα πολύ ενδιαφέρον εξειδικευμένο σεμινάριο είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν οι σπουδαστές της ειδικότητας Μαγειρικής Τέχνης του ΙΕΚ ΑΚΜΗ Β.Ελλάδος. Ο Ιταλός Σεφ Walter Frontalini παρουσίασε ζωντανά στους σπουδαστές της ειδικότητας πλήθος τεχνικών παρασκευής φρέσκων ζυμαρικών αλλά και τις τεχνικές  της ιταλικής κουζίνας. Ο Σεφ, με τη χρήση φρέσκων υλικών, παρουσίασε τη διαδικασία παρασκευής ζυμαρικών όπως ραβιόλι, τορτελίνι, ταλιατέλες, φαρφάλε και νιόκι και ανέλυσε στους σπουδαστές τις λεπτομέρειες της κάθε τεχνικής που κάνουν τη διαφορά στην ποιότητα. Μετά την ολοκλήρωση της παρουσίασης του, ο Ιταλός Σεφ, συζήτησε με τους σπουδαστές και απάντησε στις άκρως ενδιαφέρουσες ερωτήσεις τους.