Επίδειξη ζεστής και κρύας κουζίνας στο τμήμα των Ξενοδοχειακών

Επίδειξη ζεστής και κρύας κουζίνας στο τμήμα των Ξενοδοχειακών

Η σωστή λειτουργία ενός ξενοδοχείου στηρίζεται στην άρτια συνεργασία Διευθυντή – Chef – F&B. Για να επιτευχθεί  αυτό, θα πρέπει το στέλεχος Ξενοδοχειακών Επιχειρήσεων να διαθέτει γνώσεις ακόμη και σε ότι αφορά το τμήμα της κουζίνας. Έτσι, οι σπουδαστές του τμήματος των Ξενοδοχειακών έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν μαθήματα επίδειξης ζεστής και κρύας κουζίνας υπό την καθοδήγηση και επίβλεψη του κ. Παπαχρήστου, δίνοντας τους ένα ισχυρό εφόδιο στη μετέπειτα επαγγελματική τους εξέλιξη.