Σεμινάριο - Πιάτα με θαλασσινά σε συνδυασμό με κρασιά

Σεμινάριο - Πιάτα με θαλασσινά σε συνδυασμό με κρασιά

Στις 30/1/2010 και 6/2/2010 πραγματοποιήθηκε το σεμινάριο με τίτλο «ΠΙΑΤΑ ΜΕ ΘΑΛΑΣΣΙΝΑ ΣΕ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΜΕ ΚΡΑΣΙΑ» όπου οι σπουδαστές είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν τη δημιουργία πρωτότυπων πιάτων από θαλασσινά με τη χρήση τεχνικών μοριακής κουζίνας ( ξηρό πάγο, σφαιροποίηση των υλικών και γλειφιτζούρι άνηθου κ.α ). Όλα τα πιάτα συνοδεύτηκαν με αντίστοιχα κρασιά «Θηβαϊκής Γης».