ΣΧΟΛΗ ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑΣ & ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ

Το ΙΕΚ ΑΚΜΗ προσφέρει τα πληρέστερα προγράμματα εξειδίκευσης στη Μαγειρική και τα Ξενοδοχειακά στα πρότυπα των μεγαλύτερων Chef & Ηοspitality Schools διεθνώς.

H Σχολή Γαστρονομίας και Τουρισμού του ΙΕΚ ΑΚΜΗ κατέχει επάξια τις τελευταίες δεκαετίες την κορυφαία θέση στις σπουδές επαγγελματικής εκπαίδευσης και κατάρτισης με πρεσβευτές της τους χιλιάδες αποφοίτους που διαπρέπουν στις κουζίνες και ξενοδοχεία της Ελλάδας και του εξωτερικού. Προσφέρει το πληρέστερο πρόγραμμα εξειδίκευσης βασισμένο στα πρότυπα των μεγαλύτερων Chef & Ηοspitality Schools διεθνώς. Πρόκειται για σύγχρονα προγράμματα σπουδών που υλοποιούνται σε βραβευμένες επαγγελματικές εγκαταστάσεις, με εξοπλισμό αιχμής, πολυδύναμα εκπαιδευτικά εστιατόρια (boarding restaurants), mockup hotel rooms σύγχρονες πληροφοριακά Receptions που λειτουργούν εντός της σχολής στα πρότυπα του Ελβετικού συστήματος.

Τα μεγαλύτερα ονόματα της ελληνικής γαστρονομίας διδάσκουν αποκλειστικά στο ΙΕΚ ΑΚΜΗ. Κοντιζάς, Ιωαννίδης, Μπαξεβάνης, Μουρατίδης, και άλλοι 60 κορυφαίοι επαγγελματίες Chefs μοιράζονται τις εμπειρίες τους μέσα από εξειδικευμένα καινοτόμα masterclasses που έχουν αλλάξει τα δεδομένα στις σπουδές επαγγελματικής εκπαίδευσης.

Αυτές τις υψηλές προδιαγραφές εμπιστεύονται η École Hôtelière de Lausanne, η Νο1 ξενοδοχειακή σχολή στον κόσμο και η Ducasse Education, η γαλλική σχολή – σταθμός στην παγκόσμια Γαστρονομία, προσφέροντας αποκλειστικά στους σπουδαστές Μαγειρικής του ΙΕΚ ΑΚΜΗ κορυφαία διεθνώς διπλώματα και πιστοποιήσεις στις σπουδές Ξενοδοχειακών και Γαστρονομίας.