THE TEAM: Η ΟΜΑΔΑ ΣΥΝΕΡΓΑΤΩΝ
Το πρόγραμμα HOSPITALITY FORWARD σου δίνει τη δυνατότητα να μάθεις από διακεκριμένους επαγγελματίες και κορυφαίους εκπαιδευτές στους τομείς της πολυτελούς φιλοξενίας, της εξυπηρέτησης και της γαστρονομίας, τόσο από τις ομάδες του ΙΕΚ ΑΚΜΗ όσο και από τα στελέχη και το δίκτυο συνεργατών του Ομίλου Sani/Ikos.
Έκτορας Μποτρίνι - Ettore Botrini
Νίκος Παπαστεργίου
Κατά τη διάρκεια της πορείας του ως Executive Chef, έχει αναπτύξει μια σειρά από γνωστά μενού με συγκεκριμένες, καθαρές και δημιουργικές γεύσεις. Το στυλ που χαρακτηρίζει τα μενού του βασίζεται τόσο στη συνεχή εκπαίδευση σε νέες τεχνικές, όσο και στη διαρκή αναζήτηση που επιτυγχάνεται μέσα από πολλές εμπειρίες, ταξίδια και έχοντας διατελέσει μέλος των ομάδων εστιατορίων με διακρίσεις Michelin, όπως για παράδειγμα τα fine dining εστιατόρια: Eleven Madison Park, The Greenhouse, The Hisop και Aska.
Θάνος Κάππας
Η επαγγελματική του πορεία στο χώρο των ξενοδοχείων ξεκίνησε το 1999. Το 2009, ανέλαβε ως Executive Chef στο Sani Club στο κορυφαίο Sani Resort. Το 2018 εντάχθηκε στην οικογένεια των πολυτελών θέρετρων, Ikos Resorts, μέλος του Ομίλου Sani/Ikos.
Σημαντικές στιγμές στην καριέρα του μέχρι σήμερα αποτελούν τα εξαιρετικά επιτυχημένα Grand Openings των νέων resorts του Ομίλου Sani/Ikos, Ikos Dassia το 2018 στην Κέρκυρα και Ikos Aria το 2019 στην Κω. Από το 2020 έως και σήμερα, έχει αναλάβει τη θέση του Corporate Executive Chef για το σύνολο των Ikos Resorts σε Ελλάδα και Ισπανία. Το 2021 συμμετείχε στο Grand Opening του πρώτου resort του Ομίλου Sani/Ikos εκτός ελληνικών συνόρων, στο Ikos Andalusia στην Εστεπόνα της Ισπανίας.