ΤΑ ΘΕΡΕΤΡΑ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Sani Resort
Χαλκιδική
Το παγκοσμίου φήμης Sani Resort στην Χαλκιδική περιλαμβάνει πέντε βραβευμένα παραθαλάσσια θέρετρα (Sani Beach, Sani Club, Porto Sani, Sani Asterias, Sani Dunes) για οικογενειακές διακοπές πολυτελείας σε ένα περιβάλλον μοναδικής ομορφιάς. Με 27 εστιατόρια και 13 μπαρ, μενού εμπνευσμένα από όλες τις κουζίνες του κόσμου και ασύγκριτες εμπειρίες φιλοξενίας για τους επισκέπτες, το Sani Resort προσφέρει μοναδικές ευκαιρίες εξέλιξης για τους επαγγελματίες του χώρου.
Ιkos Oceania &
Ikos Olivia

Χαλκιδική
Στη χερσόνησο της Χαλκιδικής, το Ikos Oceania και το Ikos Olivia ξεχωρίζουν με τον κομψό σχεδιασμό και τις μοναδικές εμπειρίες φιλοξενίας που προσφέρουν, συνδυάζοντας την πολυτέλεια με τις all-inclusive διακοπές. Στα 10 εστιατόρια παγκόσμιας κλάσης των δύο resorts, οι επισκέπτες απολαμβάνουν μενού βραβευμένων σεφ, υψηλής ποιότητας προϊόντα από τις γύρω περιοχές και πάνω από 300 ετικέτες κρασιών. Τα Ikos Resorts στην Χαλκιδική κατακτούν σταθερά την Νο 1 θέση στην κατηγορία “Best All-Inclusive” του TripAdvisor Traveler’s Choice εδώ και μία πενταετία.
Ιkos Dassia &
Ikos Odisia (νέο)

Κέρκυρα
Τα εμβληματικά Ikos Dassia και Ikos Odisia πρωταγωνιστούν στον μαγευτικό κόλπο της Δασιάς στην Κέρκυρα, αναδεικνύοντας τον κοσμοπολίτικο αέρα και την φυσική ομορφιά του τόπου. Στα πάνω από 10 εστιατόρια των δύο resorts, οι επισκέπτες γνωρίζουν εκλεκτές γαστρονομικές εμπειρίες σχεδιασμένες από σεφ βραβευμένους με Michelin stars, ενώ στις υψηλού επιπέδου εγκαταστάσεις τους απολαμβάνουν εμπειρίες πέντε αστέρων.
Ιkos Aria
Κως
Το πολυτελές Ikos Aria εκτείνεται σε μία έκταση 47 στρεμμάτων μπροστά από την παραλία του Κέφαλου στην Κω. Συνδυάζοντας την πολυτέλεια με το concept του all-inclusive, το θέρετρο προσφέρει μοναδικές γαστρονομικές εμπειρίες εμπνευσμένες από την ελληνική, την ιταλική, την ισπανική, τη γαλλική, αλλά και την ασιατική κουζίνα, αλλά και μια επιλογή περισσότερων από 300 κορυφαίων κρασιών, σε 8 εστιατόρια και 9 μπαρ. Στις παροχές του resort περιλαμβάνονται επίσης kids’ clubs και δραστηριότητες για όλη την οικογένεια.