Ζήσαμε το απόλυτο “Barber Battle” στο αμφιθέατρο Μέγας Αλέξαδρος!

Οι σπουδαστές Κομμωτικής  του «Πιο Καινοτόμου ΙΕΚ στην Ευρώπη», ακόνισαν τις φαλτσέτες και… ζέσταναν τις κουρευτικές τους μηχανές, λίγο πριν μπουν στην ultimate barber «μάχη» στο pop-up barber shop που στήθηκε στη σκηνή του κεντρικού αμφιθεάτρου του ΙΕΚ ΑΚΜΗ στη Θεσσαλονίκη!

Το event, το οποίο πραγματοποιήθηκε με την υποστήριξη των Lavish Care & Lavish Care Men, που ειδικεύονται στην ανάπτυξη επαγγελματικών προϊόντων grooming και hair styling, ανέδειξε τους κορυφαίους του είδους, με τον Μίμινι Έρβιν να κατακτά την πρώτη θέση στο διαγωνισμό. Ο νικητής πέρα από τον τίτλο, παρέλαβε και μία gift card 250 ευρώ μεγάλης αξίας για αγορά ειδών από το γνωστό brand!

Φυσικά, σε αυτό το διαγωνισμό δεν έμεινε κανείς δυσαρεστημένος, αφού η Lavish Care προσέφερε δώρα και σε εκείνους που δεν κατάφεραν να κατακτήσουν την πρωτιά, αλλά και σε όλους όσους παρακολούθησαν τον διαγωνισμό ως απλοί θεατές!

Special thanks στην κριτική επιτροπή με μέλη τους experts Σίμο Ματσαρίδη, Γιώργο Χιντασέλι και Τάσο Τουρατζίδη, καθώς και στο συντονιστή και καθηγητή της Σχολής, Γιώργο Ρόβα. Special guest της επιτροπής, ο Daniel Mancini, ποδοσφαιριστής της ΠΑΕ ΑΡΗΣ!

Ένα αξέχαστο contest που έφησε τις καλύτερες των εντυπώσεων σε όλους όσοι παρευρέθηκαν στο αμφιθέατρο Μέγας Αλέξναδρος, αναδεικνύοντας τους επόμενους barbers experts!