Ζήσε ξανά όλα όσα σου έχουν λείψει από τη Θεσσαλονίκη

Νιώθεις πραγματικά ότι κάνεις βόλτες και ρομαντζάρεις χαζεύοντας το θρυλικό ηλιοβασίλεμα της Θεσσαλονίκης, περπατώντας στο μαγευτικό παραθαλάσσιο μέτωπό της. Πριν λίγο έβγαλες και τις must αναμνηστικές φωτογραφίες στο διάσημο εμβληματικό γλυπτό με τις «Ομπρέλες». Ξέρεις, ότι σε λίγο θα γεύεσαι τις μοναδικές λιχουδιές του γαστρονομικού μωσαϊκού της πόλης, στο οποίο «συναντιούνται», μεταξύ άλλων, αρώματα και παραδόσεις από Ανατολή και Δύση.

Και ότι η νύχτα σου θα συνεχίσει -ή μήπως θα ξεκινήσει;-  παραδομένη στον έντονο παλμό μιας πολύβουης και πάντα ζωντανής νυχτερινής ζωής, με παρέες γεμάτες χαμόγελα, μουσικές με ανεβασμένα beats και αστείρευτο κέφι!

Όλα όσα γεννά η Θεσσαλονίκη και το ταξίδι σε αυτήν, συναισθήματα, εικόνες, εμπειρίες για όλες τις αισθήσεις, αποτέλεσαν την πρώτη ύλη για τη νέα ψηφιακή καμπάνια προβολής της πόλης με τίτλο «Can’t miss Thessaloniki»,  που θα προβληθεί στο διεθνές ταξιδιωτικό κοινό, σε επιλεγμένα μέσα και στοχευμένες αγορές. 

Πίσω από το project η Marketing Greece, στο πλαίσιο της Μεγάλης Σύμπραξης Κεντρικής Μακεδονίας, που κάταφερε με «όχημα» 6 short videos, να αναβιώσει με εξαιρετικό τρόπο το συναισθηματικό momentum του ταξιδιώτη που επισκέπτεται τη Θεσσαλονίκη.

Δες τα και ζήσε ξανά -έστω και νοερά- όλα όσα σου έχουν λείψει!

Οι ρομαντικές βόλτες στο ηλιοβασίλεμα;

Η αυθεντική κουζίνα της;

Η νυχτερινή ζωή με φίλους;

Η έμπνευση που σου προσφέρει;

Οι ατέλειωτοι περίπατοι κοντά στη θάλασσα τη μέρα;

Αλλά και τη νύχτα;

Ό,τι και να σου έχει λείψει περισσότερο, το μόνο σίγουρο είναι ότι… You Can’t Miss Thessaloniki!

#cantmissthessaloniki #visitthessaloniki