H Μαργαρίτα Νικολαΐδη, κατά κόσμον… η πρώτη Ελληνίδα MasterChef, είναι απόφοιτος στης Σχολής Μαγειρικής Τέχνης του ΙΕΚ ΑΚΜΗ στη Θεσσαλονίκη. Δύο χρόνια μετά την ολοκλήρωση της φοίτησής της, επέστρεψε στις εγκαταστάσεις μας, για να ξεδιπλώσει το ταλέντο της και στην πιο… γλυκιά πλευρά της ζωής, ξεκινώντας τις σπουδές της στη Ζαχαροπλαστική. Η Μαργαρίτα έχει εργαστεί αρκετά χρόνια στο εξωτερικό, ενώ έχει διατελέσει chef σε… υποβρύχιο εστιατόριο στη Νορβηγία. Η ταλαντούχα chef συνδύασε το ταλέντο της με τις γνώσεις που απέκτησε κατά τη φοίτησή της, και κάπως έτσι κατέκτησε την κορυφή του πιο διαδεδομένου διεθνώς διαγωνισμού μαγειρικής!