EDUCATIONAL PARTNERSHIPS

EDUCATIONAL PARTNERSHIPS

EDUCATIONAL PARTNERSHIPS

Καινοτόμο πρόγραμμα εξειδίκευσης σε αποκλειστική συνεργασία με τη REPOWER και την παγκόσμια δύναμη της RECOM, κορυφαίο Ευρωπαϊκό Κατασκευαστή Φωτοβολταϊκών Μονάδων.

Πρόκειται για ένα καινοτόμο, διεθνές πρόγραμμα εξειδίκευσης στην Προσχολική Αγωγή σε αποκλειστική συνεργασία με την Ο3, το οποίο οδηγεί στην απόκτηση της πιστοποίησης της LEGO® Education Academy.

Η AKMH και το ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΟΛΛΕΓΙΟ διευρύνουν την αποκλειστική στρατηγική συνεργασία τους με την ALTERLIFE, τη μεγαλύτερη και ταχέως αναπτυσσόμενη κοινότητα fitness σε Ελλάδα και Κύπρο.

Νέο, πρωτοποριακό πρόγραμμα “Μηχανικός Επαγγελματικών Οχημάτων & Μηχανημάτων” στην ΑΚΜΗ, σε συνεργασία με τον Όμιλο Επιχειρήσεων ΣΑΡΑΚΑΚΗ.

Το μοναδικό ολοκληρωμένο πρόγραμμα εξειδίκευσης στη διαχείριση και το service ηλεκτροκίνητων οχημάτων σε αποκλειστική συνεργασία με την KOSMOCAR και τη DEKRA.

Η HORWIN του Ομίλου Επιχειρήσεων ΣΑΡΑΚΑΚΗ και η ΑΚΜΗ εκπαιδεύουν τη νέα γενιά Μηχανικών Ηλεκτρικών Δίκυκλων, στις πλέον σύγχρονες τεχνολογίες που αφορούν στο e-mobility.

H Suzuki Marine και ο ΟΜΙΛΟΣ ΘΕΟΧΑΡΑΚΗ ενώνουν τις δυνάμεις τους με την ΑΚΜΗ στον τομέα της Μηχανοτρονικής Σκαφών Αναψυχής, δημιουργώντας ένα νέο, hands-on πρόγραμμα εξειδίκευσης.

Πρόγραμμα εξειδίκευσης στη Γαστρονομία (Σεφ) με τη σφραγίδα της Ecole Hoteliere de Lausanne, No1 Σχολής Τουριστικών σπουδών στον κόσμο.

Πρόγραμμα εξειδίκευσης Στελεχών Φιλοξενίας με τη σφραγίδα της Ecole Hoteliere de Lausanne, No1 Σχολής Τουριστικών σπουδών στον κόσμο.

Τα σύγχρονα προγράμματα εξειδίκευσης προσφέρονται για πρώτη φορά στην Ελλάδα από την ΑΚΜΗ, μέσω αποκλειστικής συνεργασίας με την iTEC, τον κορυφαίο φορέα πιστοποίησης του κλάδου Ομορφιάς και Αισθητικής.

Η τέχνη του Barbering – η πιο περιζήτητη εξειδίκευση της Κομμωτικής – προσφέρεται τώρα από την ΑΚΜΗ με έξτρα ώρες που ενσωματώνονται στο πρόγραμμα της βασικής ειδικότητας και οδηγεί σε πιστοποίηση της ACTA.