ΕΦΑΡΜΟΣΜΕΝΩΝ ΤΕΧΝΩΝ

ΣΠΟΥΔΕΣART & DESIGN

ΣΠΟΥΔΕΣART & DESIGN

Αν σε διακρίνουν η φαντασία, η δημιουργικότητα, η επινοητικότητα, οι καλλιτεχνικές δεξιότητες και η κριτική σκέψη τότε σίγουρα θα βρεις αυτό που αναζητάς στις 6 διαφορετικές εξειδικεύσεις του τομέα Εφαρμοσμένων Τεχνών. Στη σχολή Εφαρμοσμένων Τεχνών του ΙΕΚ ΑΚΜΗ, οι θεωρητικές βάσεις που θα λάβεις συνδυάζονται ιδανικά με την πρακτική εξάσκηση σου. Οι γνώσεις που θα λάβεις θα βρουν εφαρμογή στα πρότυπα εργαστήρια της σχολής που διαθέτει πληροφοριακά συστήματα Mac και PC και όλες τις πρόσφατες εκδόσεις των σχεδιαστικών προγραμμάτων,  υπό τη συνεχή επίβλεψη έμπειρων επαγγελματιών εκπαιδευτών.

Το ΙΕΚ ΑΚΜΗ είναι το μεγαλύτερο αναγνωρισμένο Εκπαιδευτικό Ίδρυμα με κρατικό πτυχίο στις σπουδές Εφαρμοσμένων Τεχνών, στα πρότυπα των Ελληνικών και Ευρωπαϊκών σχολών καλών τεχνών. Η τέχνη και η τεχνολογία συνδυάζονται μοναδικά σε ένα ευέλικτο πρόγραμμα σπουδών, ενώ διακεκριμένοι δημιουργοί και επαγγελματίες της αγοράς εργασίας αναλαμβάνουν να μεταφέρουν όλη τη γνώση και την εμπειρία τους, με στόχο να αναδείξουν το ταλέντο σου και να το εξελίξουν σε δημιουργικό επάγγελμα.

ΣΗΜΕΙΑ ΥΠΕΡΟΧΗΣ

Εξειδίκευση σε υπερσύγχρονο graphic arts iMAC Lab με οθόνες 24”.
01
Αποκλειστική συνεργασία με τους κορυφαίους στον τομέα τους φωτογράφους Δημήτρη Σκουλό (fashion photography), Πάνο Γιαννακόπουλο (πορτρέτα) & Παναγιώτη Μπελτζινίτη (food styling).
02
Εξειδίκευση στη χρήση των τελευταίων σχεδιαστικών προγραμμάτων (Adobe CS, CMS WordPress, 3DSMax, SketchUp κ.ά.).
03
Στρατηγικές εκπαιδευτικές συνεργασίες με κορυφαία brands (PRAKTIKER, RedBull, Εnergizer SATO-ENTOS, VITEX, BERLING, ADDECO, MARKS & SPENCER, ALMECO) στο πλαίσιο συμμετοχής σε πραγματικά projects & πρακτική άσκηση.
04
Διαρκής καθοδήγηση από προσωπικό Σύμβουλο Καριέρας στο πληρέστερο Interactive Γραφείο Επαγγελματικής Σταδιοδρομίας στην Ελλάδα.
05
Δυνατότητα συνέχισης σπουδών για απόκτηση Πανεπιστημιακού Πτυχίου (Bachelor) στα ελληνικά στο Μητροπολιτικό Κολλέγιο.
06

ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΕΣ

VIRTUAL TOURS

Επικοινώνησε μαζί μας

Tomes-Eidikotita