ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΑ

ΣΠΟΥΔΕΣΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΩΝ

ΣΠΟΥΔΕΣΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΩΝ

O τομέας Προσχολικής Αγωγής του ΙΕΚ ΑΚΜΗ απευθύνεται σε όλους όσους θέλουν να προσφέρουν στα παιδιά στην πιο ευαίσθητη και σημαντική ηλικία τους, στην ηλικία που αναζητούν, αναπτύσσονται πολυεπίπεδα, εξερευνούν και ξεκινούν να μετέχουν ενεργά στη διαδικασία της μάθησης. Το πρόγραμμα σπουδών που έχει δομήσει η σχολή βασίζεται στις πλέον σύγχρονες θεωρητικές και ακαδημαϊκές προσεγγίσεις και στις επαγγελματικές απαιτήσεις ενός ολοένα διευρυνόμενου τομέα, προσαρμοσμένες στις ανάγκες του 21ου αιώνα, ενώ παράλληλα, καλλιεργεί και προάγει την παιδαγωγική επιστήμη μέσω της θεωρητικής αλλά και πρακτικής κατάρτισης, προσφέροντας μία σταθερή επαγγελματική επιλογή με σίγουρο και εξασφαλισμένο μέλλον.

Το ΙΕΚ ΑΚΜΗ είναι το πρώτο Εκπαιδευτικό Ίδρυμα που καθιέρωσε τις αναγνωρισμένες σπουδές Παιδαγωγικών Επαγγελμάτων στην Ελλάδα και αυτός είναι ο λόγος που διατηρεί συνεργασία με την πλειοψηφία των Παιδικών Σταθμών όλης της χώρας. Με γνώμονα την εμπειρία 50 και πλέον ετών στην εκπαίδευση και έχοντας ανακηρυχθεί ως το Πιο Καινοτόμο ΙΕΚ της Ευρώπης, το ΙΕΚ ΑΚΜΗ αποτελεί τη σίγουρη επιλογή για όσους επιθυμούν να ασχοληθούν με τα Παιδαγωγικά Επαγγέλματα.

Το ΙΕΚ ΑΚΜΗ καθιέρωσε τα πρότυπα εκπαίδευσης σε πραγματικές συνθήκες παιδικών σταθμών και εγγυάται εξειδικευμένη γνώση, πλούσια εμπειρία και σίγουρη επαγγελματική σταδιοδρομία.

ΣΗΜΕΙΑ ΥΠΕΡΟΧΗΣ

Η πρώτη & μεγαλύτερη ιδιωτική Σχολή Παιδαγωγικών στην Ελλάδα, που λειτουργεί από το 1982.
01
Πρακτική άσκηση σε περισσότερους από 1.500 παιδικούς σταθμούς & κέντρα ειδικής αγωγής σε όλη την Ελλάδα.
02
Εκπαίδευση σε πλήρως εξοπλισμένα εργαστήρια που περιλαμβάνουν θάλαμο βρεφικής φροντίδας στα πρότυπα σύγχρονων παιδικών σταθμών.
03
Καινοτόμες διατμηματικές εξειδικεύσεις από έμπειρους παιδαγωγούς, ψυχολόγους, ειδικούς παιδαγωγούς, παιγνιοθεραπευτές, συγγραφείς κ.ά.
04
Δυνατότητα συνέχισης σπουδών για απόκτηση Πανεπιστημιακού Πτυχίου (Bachelor) στα ελληνικά στο Μητροπολιτικό Κολλέγιο.
05
Διαρκής καθοδήγηση από προσωπικό Σύμβουλο Καριέρας στο πληρέστερο Interactive Γραφείο Επαγγελματικής Σταδιοδρομίας στην Ελλάδα.
06

ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΕΣ

VIRTUAL TOURS

Επικοινώνησε μαζί μας

Tomes-Eidikotita