Πιστοποιήσεις

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ

Διεθνείς

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ

Στη σημερινή άκρως ανταγωνιστική αγορά, η απόκτηση αναγνωρισμένων τίτλων σπουδών, αποτελεί επιπλέον προσόν στη διεκδίκηση μιας θέσης εργασίας.

Το ΙΕΚ ΑΚΜΗ έχει εδραιωθεί ως σχολή που παρέχει επαγγελματική κατάρτιση υψηλού επιπέδου, με προσήλωση στην ποιότητα και την καινοτομία. Γι΄αυτό το λόγο αποτελεί την πρώτη επιλογή κορυφαίων διεθνώς φορέων εκπαίδευσης για την παροχή πιστοποιήσεων αιχμής, οι οποίες είναι στοχευμένες και απόλυτα προσανατολισμένες στις ανάγκες της ελληνικής αγοράς.

École hôtelière de Lausanne
Το μεγαλύτερο ΙΕΚ στην Ελλάδα υποδέχεται τη Νο1 Ξενοδοχειακή Σχολή στον κόσμο προσφέροντας τα διεθνώς αναγνωρισμένα στον τουριστικό κλάδο προγράμματα επαγγελματικής εκπαίδευσης VET BY EHL.

περισσότερα

AHLEI – American Hotel & Lodging Educational Institute
Αποκλειστική συνεργασία του ΙΕΚ ΑΚΜΗ με το κορυφαίο Αμερικανικό Ινστιτούτο Τουριστικής Εκπαίδευσης που εκπροσωπεί περισσότερα από 2,8 εκατομμύρια δωμάτια, συνολικά το 50% της παγκόσμιας ξενοδοχειακής βιομηχανίας.

περισσότερα

Alain Ducasse Education
Εξειδικεύσου στις τελευταίες διεθνείς τάσεις στην υψηλή Γαστρονομία με την υπογραφή της Ducasse Education, του κορυφαίου Γάλλου Chef όλων των εποχών Alain Ducasse.

περισσότερα

Comité International d’Esthétique et de Cosmétologie
Απόκτησε το μεταπτυχιακό δίπλωμα CIDESCO International, που αποτελεί το Master των σπουδών Αισθητικής.

περισσότερα

Cisco Networking Academy
Aπόκτησε το ισχυρότερο επαγγελματικό εφόδιο στον τομέα της Πληροφορικής & των Δικτύων σε συνεργασία με τη No1 εταιρεία δικτύων στον κόσμο.

περισσότερα

ORACLE
Αναβάθμισε τις γνώσεις σου γύρω από τη Java SE8, τη γλώσσα προγραμματισμού με την υψηλότερη ζήτηση για προγραμματιστές παγκοσμίως σε συνεργασία με το Oracle University.

περισσότερα

ITEC – Education & Media Services
Απόκτησε προσόντα και δεξιότητες στην ομορφιά και στις θεραπείες Spa με το αναγνωρισμένο διεθνώς Βρετανικό Δίπλωμα ITEC.

περισσότερα

Pearson – The world’s leading learning company
Το ΙΕΚ ΑΚΜΗ αποτελεί το μοναδικό ΙΕΚ που εξασφαλίζει στους σπουδαστές του βρετανικό δίπλωμα στο αντικείμενο σπουδών τους, το οποίο πιστοποιείται από το Διεθνώς αναγνωρισμένο βρετανικό οργανισμό Pearson Assured!

περισσότερα

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πιστοποίηση εξωτερική – /pistopoihseis/