ΣΤΑΔΙΟΔΡΟΜΙΑ

ΑΚΜΗΣΤΑΔΙΟΔΡΟΜΙΑ

ΑΚΜΗΣΤΑΔΙΟΔΡΟΜΙΑ

Previous
Next

ΑΚΜΗΣΤΑΔΙΟΔΡΟΜΙΑ

Το ΙΕΚ ΑΚΜΗ έχει αναπτύξει ισχυρούς δεσμούς με την αγορά εργασίας, με γνώμονα την παροχή υπηρεσιών διασύνδεσης και σταδιοδρομίας προς τους αποφοίτους του και την επιτάχυνση της ουσιαστικής επαγγελματικής αποκατάστασης. Δεν είναι τυχαίο ότι εκατοντάδες επιχειρήσεις απευθύνονται πρώτα στο ΙΕΚ ΑΚΜΗ για τη στελέχωσή τους πριν ακόμα αναζητήσουν στελέχη μέσω αγγελιών! Το ΙΕΚ ΑΚΜΗ, δίνοντας προτεραιότητα στην άμεση σύνδεση και την άρρηκτη σχέση των σπουδών με την αγορά εργασίας, έχει αναπτύξει σημαντικές πρωτοβουλίες, με στόχο τη μέγιστη απορρόφηση των αποφοίτων του από την αγορά εργασίας. Με τη βοήθεια και την αποτελεσματική καθοδήγηση του Προσωπικού Συμβούλου Καριέρας και του Γραφείου Επαγγελματικής Σταδιοδρομίας (Career Office), το ΙΕΚ ΑΚΜΗ εξασφαλίζει το βέλτιστο επαγγελματικό προσανατολισμό και όλα τα εφόδια για ένα δυναμικό και αποτελεσματικό επαγγελματικό ξεκίνημα.

Oι σπουδαστές του ΙΕΚ ΑΚΜΗ, οπλισμένοι με τα επαγγελματικά εφόδια μίας επιτυχημένης εκπαιδευτικής πορείας, μέσω του ετήσιου θεσμού των Career Days, δίνουν το πρώτο επαγγελματικό τους ραντεβού με τις μεγαλύτερες εταιρίες του χώρου. Κάθε χρόνο, οι τελειόφοιτοι του ΙΕΚ ΑΚΜΗ έρχονται σε άμεση επαφή με εκπροσώπους του επιχειρηματικού κόσμου, παρουσιάζοντας τις διπλωματικές τους εργασίες και υποβάλλοντας το βιογραφικό τους σημείωμα. Αξίζει να σημειωθεί ότι οι περισσότεροι, από τους σπουδαστές του ΙΕΚ ΑΚΜΗ, βρίσκουν την πρώτη τους επαγγελματική στέγη, πριν ακόμα αποφοιτήσουν.

Το ΙΕΚ ΑΚΜΗ έχει το δικό του πρωτοποριακό site εύρεσης εργασίας, στο οποίο έχουν πρόσβαση αποκλειστικά όλοι οι σπουδαστές και απόφοιτοι του ΙΕΚ ΑΚΜΗ!
Το AKMI CAREER δέχεται καθημερινά δεκάδες προσφερόμενες θέσεις Πρακτικής Άσκησης και Μόνιμης και δίνει τη δυνατότητα στους σπουδαστές και αποφοίτους του να επιλέξουν τη θέση που τους ταιριάζει.

Συνεργάτες