ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΑ

ΣΠΟΥΔΕΣΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΩΝ

ΣΠΟΥΔΕΣΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΩΝ

Σπούδασε Τουριστικά Επαγγέλματα στο ΙΕΚ ΑΚΜΗ

Ο Tουρισμός είναι ένας από τους σημαντικότερους τομείς της Ελληνικής Oικονομίας. Αποτελεί τον κύριο μοχλό ανάπτυξης για τη χώρα μας, ενώ τα τουριστικά επαγγέλματα βρίσκονται στη λίστα με τις πιο προσοδοφόρες και ευχάριστες επιλογές καριέρας. Η Ελλάδα διαθέτει πληθώρα μεγάλων τουριστικών μονάδων, υψηλών προδιαγραφών, σε όλη την επικράτεια, με τους επαγγελματίες του Τουρισμού να αποτελούν σημαντικά στελέχη των επιχειρήσεων αυτών, τόσο σε εθνικό, όσο και σε παγκόσμιο επίπεδο.

Το ΙΕΚ ΑΚΜΗ καινοτομεί με έναν μοναδικό τρόπο σε όλο το φάσμα της τουριστικής εκπαίδευσης και προσφέρει πρωτοποριακή διδασκαλία στις πλέον δυναμικές και αναπτυσσόμενες τουριστικές ειδικότητες, μέσα από ευρωπαϊκά προγράμματα σπουδών, διεθνείς πιστοποιήσεις, εισηγήσεις επαγγελματιών, σύγχρονα εργαστήρια και συνεχή πρακτική εξάσκηση. Συνεργάτες του ΙΕΚ ΑΚΜΗ είναι οι μεγαλύτερες επιχειρήσεις του τουριστικού κλάδου που αποτελούν εγγύηση, τόσο για την αμειβόμενη πρακτική σου, όσο και για τη μετέπειτα επαγγελματική σου αποκατάσταση.

Η ανάγκη για καλά εκπαιδευμένους επαγγελματίες, τόσο στην τοπική, όσο και την παγκόσμια αγορά Φιλοξενίας και Τουρισμού, έχει γίνει πλέον επιτακτική. Ως εκ τούτου, οι προοπτικές επαγγελματικής απασχόλησης είναι λαμπρές για εσένα, που θα επιλέξεις να σπουδάσεις στον τομέα Τουρισμού το ΙΕΚ ΑΚΜΗ.

ΣΗΜΕΙΑ ΥΠΕΡΟΧΗΣ

Αμειβόμενη πρακτική άσκηση σε ένα ισχυρό δίκτυο 2.500 ξενοδοχείων & εστιατορίων στην Ελλάδα & το εξωτερικό.
01
Υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις εξομοίωσης επαγγελματικών ξενοδοχειακών χώρων με πλήρως εξοπλισμένα εστιατόρια (boarding restaurants), Hotel Rooms και Reception εντός της σχολής, στα πρότυπα των μεγαλύτερων σχολών τουρισμού της Ελβετίας.
02
Στρατηγική συνεργασία με την Ecole hôtelière de Lausanne – EHL, Νο1 Σχολή στις σπουδές Ξενοδοχειακών στον κόσμο, που οδηγεί σε διεθνώς αναγνωρισμένο Ελβετικό Δίπλωμα.
03
Εκπαίδευση από καταξιωμένους επαγγελματίες Hotel και F&B Managers, Προϊστάμενους, Οροφοκομίας, Οινολόγους, Bartenders κ.ά.
04
Διαρκής καθοδήγηση από προσωπικό Σύμβουλο Καριέρας στο πληρέστερο Interactive Γραφείο Επαγγελματικής Σταδιοδρομίας στην Ελλάδα.
05
Δυνατότητα συνέχισης σπουδών για απόκτηση Πανεπιστημιακού Πτυχίου (Bachelor) στο Μητροπολιτικό Κολλέγιο, με διδασκαλία στα ελληνικά.
06

ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΕΣ

HOSPITALITY FORWARD

VIRTUAL TOURS

NEWS

Επικοινώνησε μαζί μας

Tomes-Eidikotita