ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΑ

ΣΠΟΥΔΕΣΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΩΝ

ΣΠΟΥΔΕΣΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΩΝ

Σπούδασε Τουριστικά Επαγγέλματα στο ΙΕΚ ΑΚΜΗ

Ο τουρισμός είναι ένας από τους σημαντικότερους τομείς της Ελληνικής οικονομίας. Είναι βέβαιο ότι αποτελεί μοχλό ανάπτυξης για τη χώρα μας, ενώ τα τουριστικά επαγέλλματα αποτελούν ταυτόχρονα και από τα πλέον προσοδοφόρα και ευχάριστα επαγγέλματα. Η Ελλάδα διαθέτει πληθώρα μεγάλων και υψηλών προδιαγραφών τουριστικών μονάδων σε όλη την επικράτεια και οι επαγγελματίες του Τουρισμού αποτελούν σημαντικά στελέχη των επιχειρήσεων αυτών τόσο στην Ελλάδα, όσο και στο εξωτερικό.

Το ΙΕΚ ΑΚΜΗ καινοτομεί με έναν μοναδικό τρόπο σε όλο το φάσμα της τουριστικής εκπαίδευσης και προσφέρει πρωτοποριακή εκπαίδευση στις πλέον δυναμικές και αναπτυσσόμενες τουριστικές ειδικότητες με ευρωπαϊκά προγράμματα σπουδών, διεθνείς πιστοποιήσεις, εισηγήσεις επαγγελματιών, σύγχρονα εργαστήρια και συνεχή πρακτική εξάσκηση. Συνεργάτες του είναι οι μεγαλύτερες επιχειρήσεις του τουριστικού κλάδου που αποτελούν εγγύηση τόσο για την αμειβόμενη πρακτική σου όσο και για την μετέπειτα επαγγελματική σου αποκατάσταση.

Η ανάγκη για καλά εκπαιδευμένους επαγγελματίες τόσο στην τοπική όσο και την παγκόσμια αγορά Φιλοξενίας και Τουρισμού έχει γίνει πλέον επιτακτική. Ως εκ τούτου, οι προοπτικές επαγγελματικής απασχόλησης σου είναι λαμπρές για εσένα που θα επιλέξεις τον τομέα Τουρισμού στο ΙΕΚ ΑΚΜΗ.

Αμειβόμενη πρακτική άσκηση σε ένα ισχυρό δίκτυο 2.500 ξενοδοχείων & εστιατορίων στην Ελλάδα & το εξωτερικό.
01
Υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις εξομοίωσης επαγγελματικών ξενοδοχειακών χώρων με πλήρως εξοπλισμένα εστιατόρια (boarding restaurants), Hotel Rooms και Reception εντός της σχολής, στα πρότυπα των μεγαλύτερων σχολών τουρισμού της Ελβετίας.
02
Στρατηγική συνεργασία με την Ecole hôtelière de Lausanne – EHL, Νο 1 Σχολή στις σπουδές Ξενοδοχειακών στον κόσμο που οδηγεί σε διεθνώς αναγνωρισμένο ελβετικό Δίπλωμα.
03
Εκπαίδευση από καταξιωμένους επαγγελματίες Hotel και F&B Managers, προϊστάμενους Οροφοκομίας, οινολόγους, bartenders κ.ά.
04
Διαρκής καθοδήγηση από προσωπικό Σύμβουλο Καριέρας στο πληρέστερο Interactive Γραφείο Επαγγελματικής Σταδιοδρομίας στην Ελλάδα.
05
Δυνατότητα συνέχισης σπουδών για απόκτηση Πανεπιστημιακού Πτυχίου (Bachelor) στα ελληνικά στο Μητροπολιτικό Κολλέγιο.
06

Το ΙΕΚ ΑΚΜΗ έχοντας ως κύριο γνώμονα την παροχή υψηλού επιπέδου εκπαίδευσης τόσο σε επίπεδο εγκαταστάσεων όσο και σε επίπεδο συνεργατών και α΄ υλών, συνεργάζεται με κορυφαίες εταιρίες που ηγούνται στον κλάδο του ….., εντάσσοντας αποκλειστικά τα προϊόντα τους στην εκπαιδευτική του διαδικασία.
Tomes-Eidikotita